Bug-vadászat

hali

olyan gondom lenne h amikor ott vagyok a vörös erdőben és dumáltam az erdészel ő elküld ugye limanszkba vagy hova de amikor tölti a játék a másik területet fogja magát és kidob az asztalra, bármit csinálok mindig ez van, tudna valaki segíteni ez ügyben?

ja, és amikor kidob utána ez a szöveg van a vágólapon:

Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 180
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ...er clear sky\scsgamefiles\gamedata\scripts\_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)

használsz valamilyen modot :?:
hányas verzióval nyomulsz :?: a játékhoz le lehet szedni patchet. szedd le a legújabbat

1.5.04 -es verzió, és nem használok egy modot se, probáltam azt h letöltötem a legújabb petchet de nem tudtam fel tenni valami hiba üzenet jött ki

akkor szedd le az összeset egyenként és retail verzió legyen nem digital

[mod]A dupla hozzászólások tiltottak! A szabályzatot olvasd el! - hispan[/mod]

hát most tartok 07-nél és már betölti a mentésem tehát tovább tudnék menni, csak a beállitásoknál át kéne állitanom pár dolgot h ne akadjon csak most meg azt csinálja h amikor rá kattiontok a beállitásokra akkor kidob az asztalra a game, szal petchelem tovább remélem jó lesz

rendben köszi, majd irok h sikerült e vagy nem

Esetleg még megpróbálhatod a beállításokat közvetlenül a user.ltx fájl (C:\Documents and Settings\All Users\Megosztott dokumentumok\STALKER-STCS) szerkesztésével kieszközölni.

na a végére értem, nekem tetszett ez a kieg remélem majd a kövi is lesz ilyen jó

Hhö az Erdész az mit fejleszt?Mer nálam semmit :D

Freeman093":1nqbir7a mondta:
hali

olyan gondom lenne h amikor ott vagyok a vörös erdőben és dumáltam az erdészel ő elküld ugye limanszkba vagy hova de amikor tölti a játék a másik területet fogja magát és kidob az asztalra, bármit csinálok mindig ez van, tudna valaki segíteni ez ügyben?

ja, és amikor kidob utána ez a szöveg van a vágólapon:

Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 180
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ...er clear sky\scsgamefiles\gamedata\scripts\_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)

Jah,én pontosan tudom mit kell tenned: vedd meg! 4500Ft. Van használtan is.. :idea:

Jah,én pontosan tudom mit kell tenned: vedd meg! 4500Ft. Van használtan is.. Idea
Nem szeretem ezt mondani, de én nem az eredeti stalkerral kezdtem, de a kordonnál annyira megtetszett, hogy megvettem. És ugyanazokat a hibaüzeneteket és bugokat fedeztem fel mind2ben, pedig az előző stalkert eléggé kigyomláltam, hogy teljesen tisztán kerüljön fel az eredeti.
Ezzeé csak azt szeretném mondani, hogy az eredetiben is lehetnek <h1>ienek</h1>

ott van elásva a baba , hogy 1.5.4 verzióval játszik , a cdproject álltalában integrálni szokta a patcheket a játékba , valószínűleg ha most vennéd meg akkor 1.5.9 verzión lenne .

Jó hibaüzit én is kaptam,volt úgy hogy váratlanul kilépett,meg hogy menteni akartam és kilépett,mind2 esetben egy "submit bog"-os hibaüzivel várt,de ez csak 1x2x fordult elő és full randomra, na de így hogy konkrétan kiír egy hibaüzit mikor ott pályát lépsz,sza full öxeborul a gamma,eredeti játékkal,felettéb érdekes..
Jim67:nemtom,én azzal játszok amit felajánl(1.5.4?)én nem hinnén h integrálja,akkor minek a játékfrissítés gomb az opciókban?
update:sry bizony hogy integrálva van!A többi patchet úgy kell letölteni a hivatalosról

Ott kezdem, hogy a amikor betölti először a szabadságiak pályáját azzal kezd beszély a helyőrség parancsnokkal ott a piros kör csak senki nincs ott akivel dumáljak :? . Na mindegy menjünk tovább majd lesz jobb is. A szabadságiaknak segítek meg ölni a volt főnöküket, az árulót a tanyánál. El is jutok addig a tanyáig meg is öljük a zsoldosokat meg az árulót is, most jön, az hogy hozzam vissza a szabadságiak új vezérnek a régi vezér pdáját de, amikor oda megyek, hogy elvegyem tőle nincs mit elvennem tőle, csak megint a piros kör ami mutatja a helyet a térképen de mert nincs pda :evil: sehol innentől nem lehet tovább játszani nincs pda nincs jutalom stb :cry: . Segítene valaki, hogy mi ilyenkor a teendő? Fel van rakva a leg ujjabb patch és a játék eredeti.

No comment,telepítsd újra, sajna ez is a "felettéb érdekes" kategória,nem lehet rá mit mondani lol2

Szabadság.... (1.5.9 magyarított)

gondoltam mielőtt viszem a helyi küldetést körülnézek, mi merre hol...
eljutok a gyárba (ahol később a csatorna lesz, amit...)
jámboran ugrálok a kémény környékén, mint a zerge :wink: , valami hátizsákot keresgélve... megleltem, gondoltam átugrok a szomszédos tetőre...

Baromi nagy robbanás sorozat " a Stalkerek betörtek... bla bla" lol2

szóvil mire azt a feladatot kaptam hogy intézzem el a csatornát nem volt mit elintézni... :lol: csak az épületet kellet tisztára seperni, de elfogadta sikeresnek...

Akkor ez nem bug,te elözted meg a feladatot és elfogadta sikeresnek(én is jártam így)
Ez olyan,mint feladatba kapod,hogy szerezz vadkan lábat és már nálad van,oda adod,sikeres feladat,stb

oat de oat rohogtem, meg egy kicsit megis iedtem Darkmoon irasan, idezem:
jámboran ugrálok a kémény környékén, mint a zerge Wink , valami hátizsákot keresgélve... megleltem, gondoltam átugrok a szomszédos tetőre...

nos en a zerge helyett zerget olvastam es kicsit megijedtem h zerg a stalkerba???? aztan elkezdtem rohogni h felreolvastam

Vissza
Top Alul