Bug-vadászat

Huh, akkor megúsztam...

Egyébként van egy bugnak nem éppen nevezhető hülyeség, de elég nagy következetlenség: Sterlok hangja teljesen más, mint a ShoC-ban volt, még csak hasonlónak sem merném nevezni, nem értem miért nem tudták ugyanazt a "szinkronszínészt" felkérni... dühös2 Bár lehet, hogy csak én vagyok szőrösszívű. A másik, hogy fullosan zárt (!) SEVA ruci mellett miért van Scar-on vágott ujjas Rambo bőrkesztyű? :lol:

#Szerk.: Egy kérdés... Nem tudom, bug-e, de az normális dolog, hogy a pseudodog-okat nem lehet kinyírni? Amint becélzom őket, és rájuk durrantok shotival, eltűnnek egy olyan szikraeffekt kíséretében, mint amit akkor lehet látni, amikor egy csavart dobsz egy Whirligig vagy egy Vortex anomáliába... Valami ilyesmi effekt:

Anomaly_Vortex.gif

Szvsz nem létezik, hogy két pseudodogot ne tudjak kinyírni 50 shotgun lövéssel (méghozzá egyiket se tudtam)! Ennyire gyökér még én sem vagyok... fogatlan

Eredeti játék,Dark Valley-be visszatérve a Szolgálatosok bázisán randomra kifagy lol2 Ha meg lépek onnan,az utána következednő mentésekbe viszi (ill.vinné) bele a fagyást!Kösz!Ruhát akartam fejleszteni...

Kimmuriel:Ezeknek a kutyáknak az a képességük hogy sokszorozzák magukat. Amiket csinál azokba elég 1 tötlény hogy eltünnynön. Az igazit kell lőni. HA bele lősz nem tűnik el, vérzik akkor az az igazi. HA azt lelövö eltűnik az összes illuzió ami belőle jött ki :D De azok is tudnak bántani.

Kimmuriel,az a technika,hogy minél gyorsabban odafutsz hozzá,hogy ne legyen ideje sokszorozni magát és lelövöd.Két lövés1 a sörétessel és kész.

A radaron is jelzi piros ponttal, hogy melyik. Nem a térképen, a radaron!

Köszi, ezt nem tudtam! A Soc-ból indultam ki, és nem tudtam mit kezdeni a jelenséggel. Akkor ezért voltak ilyen sokan! Azt hittem, kifogtam valami inváziót! fogatlan

Sziasztok

Volt szerencsém mind a két stalkert végigvinni, a CS-t kétszer is. Találkoztam néhány érdekes buggal én is. De nem ezeket szeretném részletezni.Hanem.
Számomra az volt zavaró, hogy pl lehettem Bulatt-ban vagy SEVA-ban, ha meghaltam, akkor a földön fekve már nem az volt rajtam, hanem a CS-es kabát. Ja, és újratöltés után sem azoknak az öltözéke volt rajtam, hanem az inventory-ban újra fel kellett vennem.Találkoztatok ilyennel? és ez bug?

én még nem találkoztam ilyennel...sőt elsem tudtam volna képzelni ilyet..még ilyet lol2

Czöndörzoli":2bpi0o5y mondta:
Sziasztok

Volt szerencsém mind a két stalkert végigvinni, a CS-t kétszer is. Találkoztam néhány érdekes buggal én is. De nem ezeket szeretném részletezni.Hanem.
Számomra az volt zavaró, hogy pl lehettem Bulatt-ban vagy SEVA-ban, ha meghaltam, akkor a földön fekve már nem az volt rajtam, hanem a CS-es kabát. Ja, és újratöltés után sem azoknak az öltözéke volt rajtam, hanem az inventory-ban újra fel kellett vennem.Találkoztatok ilyennel? és ez bug?

Ilyen volt már nekem is...Főleg SOC-ban...CS-ban még nem tapasztaltam...Nem igazán tudnak lelőni :D

Hát áltlaában ha meghaslz utána beadja a sima ruhát amiben ekzdünk. Néha azért rajtam marad a seva:D A másik még nem fordult elő velem.

Hi. Nálam már elő fordult de nagyon ritka eset hogy ha betöltöd nem az a ruha van rajtad. Ja és nekem is a halál után beadja a kezdő ruhát de nem mindig.

Azzal a buggal találkoztatok már mikor a játék betölt egy másik mapot a nállad lévő fegyverbe a javított lőszer átvált alapra..de ugyan ez megvan a GL-be tárazott javított gránáttal is. :x

Nálam bent volt ez a bug az 1.5.07-ben is. Mármint a ruhacsere. A SHOC-ban nem tudom, mert csak a CS közepe táján tűnt fel a dolog. Onnét viszont nagyon idegesített.

Olyat már láttatok, hogy az égből jött le lépcsőn az ellen?
Tennék fel róla képet is, de még meg kell néznem, hogy hogy kell.
Nagyon érdekes.

update 1

http://kepfeltoltes.hu/view/090709/...4-49__l12_stancia_2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Talán sikerül.

IMg tag kivágva , nincs dupla hsz Jim67

Ez nem új számomra sok ilyet láttam már a shocban pripyatban főleg sok volt az rpg-vel lövöldöztek és ugyan így voltak lógtak a levegőben. Ja meg agropromnál mikor egy sebesült az égben lógott úgy adtam neki medkitet és leesett és meghalt. Cs-ben is ilyen volt gyakoriak voltak Limanszk elején nekem hogy lógott és beszélni akartam vele majd kilépett. de ezt sztem nem ide kellett volna kitenned hanem a shoc topikjában a bugshotnál

Szerencsére nekem nagyon bugmentesre sikerültek ezek a stalker játékok. Alig találkoztam olyan buggal, ami miatt már fejemet vertem volna a falba. Néha az AI miatt voltak kisebb bugok. Nekem, ami nagy bug néhányszor előfordult amikor az ember megáll és elkezd forogni egy csomó ideig, a másik meg az hogy a shotgunból egyszer úgy jött a golyó mintha AK-ból szórták volna. Megöltem a csávót elvettem a shotiját és akkor meg teljesen normálisan működött.

Vissza
Top Alul