Bug-vadászat

Hát, többnyire le szoktak, úgyhogy az.

Én nem tudom ki honnan szerezte a játékát, de nekem a bolti magyar 1.5.0.4 alig produkált bugot, pedig nem egyszer toltam végig...lehet, hogy csak szerencsém volt...?
Egyébként bugokat gyakran okoznak olyan egyedi tárgyak amik mellékküldetések céltárgyai (pl.:a mutánsirtó AK-47 Kordonban, az összekarmolt shotgun Agropromban, vagy a tank géppuskája a Vörös Erdőben) az ilyeneket ne tartsuk meg bármilyen csábítóak is, mert ha ott figyelnek az inventoryban amikor másik pályarészre megyünk abból könnyen kiakadás lehet.

de a banditák bázisán van egy olyan küldi hogy lőjünk varjat akkor mégis bug mert ha nem lehet őket lelőni akkor hogy csináljam meg azt a küldit

Az nem küldi, hanem minigame, egész jól lehet vele keresni, de való igaz, hogy ott sem jó a "lelőttvarjú-számláló"...(és persze inkább kevesebbet mutat mint többet... :x )
[Ja, és lelőni le lehet őket, csak elheverésznek a tiszta égbolton ( :D ) ott ahol éppen repültek.]

Haha, nekem még az összes csernobili varjú leesett. bleeeeeeee.........amúgy pedig feltűnően kevés mosta clear sky-bana bug :lol: :P

Tibi":2a1swoh5 mondta:
Pár modban meg van csinálva hogy leessenek, ha akarták volna már rég kijavíthatták volna, szal igazából nem is bug.

Tibi jól mondja ez nem bug egyszerűen nincs megcsinálva hogy lelehessen őket lőni , azt a küldit meg véletlenül hagyhatták benne , ha varjakat akartok lövöldözni tegyetek fel mod-ot

én őszintén meg mondva nem próbáltam őket lelőni , de akinek véletlenül sikerülne az dobjon már majd egy képet

Le lehet, de nem mindenhol pottyannak le. Ennyi.
BlackravenDown.jpg

Vissza
Top Alul