Bug-vadászat

tams73":1qk5s97v mondta:
szia
értem a gépem egy nagy gép direkt játékra csináltam fut rendesen még fullon is. azzal van a bajom, hogy nem minden ok a játék menetében bl megkér valaki valamire megcsinálom és vissza viszem és nem vaszi el hanem ugy csinálja mintha még nem csináltam volna semmit gondolom játék hibák ezek és ezt szeretném javitani tehát letöltöm a javitást de hova és hogy fog futni javitani?
Köszi

Nekem ilyen gondjaim nemvoltak.Csak hasonlóak.A szemétdombon visszakelett hoznom egy bizonyos "vesvéséses piszoly"t.Viszavittem, de nem a bevéséses pisztolyt vette el hanem egy sima pm-met. :lol:

Üdv!
Elnézést, hogy ide írok, lehet hogy nem a legmegfelelőbb topik, de nem tudtam, ez igazából hova illenne.

A kérdésem a következő lenne:
ClearSky valahogy furcsán viselkedik nálam. Alapbeállításon a grafikát a gép egész jóra rakja, maxra húzza a megvilágítást, a modelleket, stb. Viszont ha a megvilágítás valami izmosabbon van, rohadt lassan tölt (kb 15 perc egy pályarész), és gyakran kidob, 4 bites színmélységre állítva a képernyőmet. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? (Statikus, vagyis a leggyengépp dx8 renderrel nem csinál semmi hasonlót, de azért elég zavaró hogy ott van a másik pár funkció amire elvileg képes a gép és szórakozik.
Pls help ha vki tud!

Konfigom:
Amd athlon X2 5000+
1024 mb ddr2 ram
radeon HD 3650 Videokártya
WinXp Sp2

(játék nem krakkolt)

Szia.

Bocsi hogy eddíg nem írtam csak nem volt gépem.
Teljesen eredeti a stalker trainert vagy egyebet nem használok.

Tulajdonképpen bug az a küldetés is, amit a híd alatt lévő katonától kapsz a kordonnál.
Azt mondja,hogy a haverját üldözték a Stalkerek és bemenekült egy barlangba.
Eddig minden szép és jó, de itt jön a bug. Azt mondja,hogy a haverja nem birt kijönni, és ő próbált vizet vinni neki, de nem birt bejutni.
Ekkor te elmész ahhoz a teleportálós izéhez, és bemész rajta éljutsz a barlanghoz. Felveszed a PDA-t és elindulsz a kijárat felé, jön a fehér fény és kint vagy a barlangból. Ha te kibírtál így jönni a barlangból, akkor a katona haverja mért nem? bug.

Ez jogos, de ha jól emlékszem, te sem azon az oldalon jutsz ki, ahol a katona van, hanem a fehér fény a kordon túloldalára visz (ahol ugyanaz a sín bemegy a másik alagútba). De egyébként logikailag tényleg bug.

Mi van?Hol vagyok?Kit kell lelőni?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Dzr372diGYE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Dzr372diGYE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Sziasztok.Az a problémám,hogy ha menteni próbálok,egyszerűen kilép a játék...Sikerült az Agropromig eljutnom probléma nélkül,azóta kezdődött ez a dolog.64 bites Vistat használok,ha ez számít.

patchelve van ? mert az pont az ilyenekre van. A rossz ha v 1.504 alattit használsz akkor újabb patchel nem fognak működni a régi mentések lol2

Azóta szerencsére megoldódott,végig is nyomtam a játékot 2-szer.Most egy ideig pihentetem..Nemsokára itt az ősz :-)

Csá! Nem tudom volt e valakinek ilyen problémája, de nekem egyszer olyan volt, hogy épp a Kordonban mellékküldit csináltam (szabadítsd ki Farkas tesóját), aztán mutatja a térkép, hogy 5 bandita őrzi erre lelövök egyet és jön a 2. belelövök és eltűnik hirtelen az összes bandita a levegőben. Aztán kísérem haza Wolf öccsét és jön vagy 7 varacskos disznó és azok is minden eltűntek. Ennyi. Mia fakk volt ez?

Dezodor írta valamelyik mod-topikban,ez egy ismert bug,nem tudnak vele mit kezdeni.Nekem is elöfordult,elöször nagyon meglepödtem.

erre a megoldás a patch nekem csak olyan vót hogy hullát kutattam eltűnt azután továbbmentem másik helységbe és ott volt az ugyanaz a hulla ugyanazzal a cuccokkal

Hű, most megnyugodtam, mert már azt hittem baj van a stalkerommal. 1.5.09-en nyomulok, de eddig csak 2 bugot találtam, ami nagyon feltűnő volt. A többi az összes játékban előfordul (plö belógnak egyes cuccok a falba). Amúgy a kordonban ti láttatok olyanembert, akinek már távcsöves fegyvere volt, mert ott mindenki shotival emg AK-val nyomul, szóval én nagyoyn meglepődtem amikor láttam egy stalker kezében. Szegény egyedül volt, szóval lekéseltem és elvettem a kira kis fegyóját, de most para van, mert nehéz a fegyó és nem kapni hozzá töltényt se XD

Szoktatok varjakra vadászni? Én egyszer így jártam a Szemétdombon:
(nem esnek le...)
buggie2.jpg

Vissza
Top Alul