Bug-vadászat

gtc376":fhm8hkk1 mondta:
rascal a Duty az melyik?(nem angolúl játszok és németet tanulok :D )
Duty: szolgálatos és freedom: Szabadsági én csak magyarul gamelek vele mert nem tudok valami jól Englis és nem szégyen amúgy meg a szabadságiak jöttek be nekem a legjobban

army warehouseban van egy házcsoport és néhány loner stalker van ott.... északi rész a red forest felé... 10 stalker iszik eszik őrködik.... be akarok menni az egyik házba és a tornácon egy flash hörög a képembe.....stalkerek isznak esznek tovább..... :lol:

am ott a army warehauson.
Ahol a zsoldosok ezsnek ott a faluba ahol a sok vérdög is van.
Na ott a zsoldosoktól nem messze van 1 ház ahol nem lehet bemenni mennék be az ajtón és hirtelen kék fény képernyő és kidob a másik kijáratánál a háznak.
Nme lehetz a házba bemenni majd csinálok róla vidit és berakom ide hogy mindenki tisztában legyen ezzel.

Megnéztem, ez nem bug. Ez így volt nálam is, egyik házból a másikba tesz, de be lehet menni mindenhova ablakokon vagy hátsó részen át...

nem uygan abban a házban maradok csak mséik oldalán leszek ezt lehet látni.
És azért bug mert a teleport anomália az nem ilyen hanem gömb alakú és lehet látni meg iylen nincs is máshol csak itt.
Ráadásul ha megnézitek itt is csak akkor ha bemegyek a ház elágazásában akkor van ez.

De ez nem bug! Soha sehol nem javították, nem szóltak miatta. Ezt ott így csinálták meg, ott egy ilyen anomália van... (tudom én is milyen a rendes teleport)

Egy olyannal találkoztam,hogy egy katonának csinálnék küldit,a barátjának vmi cuccát kéne neki elhozni,ami egy alagutban van....na a hullához nemlehet bemenni.... mész befelé 1 darabig,aztán visszadob a kijáratjoz...másik bejárat nincsen..ötlet???(a vasuti sin végénél van az alagut kordonban)

ez nem bug
menj fel a híd tetejére és ott van"teleportáló gömb"és ha jól ugrasz bele akkor majd a alagútba "teleportálsz"

Semmilyen teleportálo gömb nincs a tetején,sem anomália,sem semmi....hiába ugrálok oldalról-le,stb. sehogy sem jön össze..... :?
HELP :!:

Az a (leszakadt) vasúti híd ahol a Socban a katonák elzárják az utat. Na fölötte van egy gömb. Abba próbálj ugrani.

(Bár én ezt nem próbáltam a gömb tényleg ott van)

Vissza
Top Alul