Bug-vadászat

Ez igy van ezek BUG-hibák amit ki nem állhattam a játék során amúgy ezenkivül semmi gáz nem volt gameval.
Ui.: Az tök jó hogy faterod is játszik a game-val ha elérem az 50-éves kort akkor is játék őrült leszek. Amúgy van egy nagybátyám 34- és ö is erőteljesen gamel.

szerintem ezt mindenki jó sokáig játszani fogja.... :wink: beleértve magamat is :roll: gurul1 :halom:

21 és keveset játszom, szóval csak minőségi cuccokkal :) De a barátnőm most rá akar szoktatni a wow-ra :D

Nagy bratyó wow fan csak tud englis-ül és állitolag nagyon komoly a game azt mondta hogy kellene legalább 2-hónap mig talán kiismerném magam (para) (online):oops:
Ui..: a Warcraft-kiegészitőkkel végigtoltam stratégia (horda) nem tudom mond -e valakinek valmit :D
Régen volt eljen

Mit jelent, hogy steam verziós meg a dobozos verzióhoz patch?
Mert én felraktam patch-et és azóta random időre kilép a játék és ettől megőrülök.

Steam azt nem vágom pontosan az valami védelmi cucc nem tudom. Pach az pedig javitás érdemes feltenni van belőlük 7-db pach. 5-ig érdmes feltenni nálam utána már tökéletesen futott a game. Pach a játékban lévő kül. hibákat javitja és a fagyás ellen is jó gyogyir. :D

A steam egy olyna rendszer ahonnnan a játékokat pénzért legálisan le tudod tölteni.

sanyee":2tn9e3m1 mondta:
Mit jelent, hogy steam verziós meg a dobozos verzióhoz patch?
Mert én felraktam patch-et és azóta random időre kilép a játék és ettől megőrülök.

azt jelenti hogy steam-es játékohz digital doownload ppatch kell dobozos játékhoz pedig world wide....
de egyébként ha dobozos játékra akarsz digitális patch-et tenni akkor nem fog működni szal nincs mit
elszúrni

(Hispan: a bartánőd akkor nagyobb kocka lehet mint mi :D (most ezt nem osztásképpen kell értelmezni )

Van egy olyan bug, hogy Vöröserdőben láttam Valerjan atya( a semleges bázis parancsoka) holttestét. Visszamentem a semleges bázisra, és ott meg vígan beszélgetett velem.

Valerián atya hason más van a duty bázison aki adja a kaját piát nézd csak meg :D :wink: utána lehet azt mondani rá hogy áruló :D :D :D :D

Figyeljetek.Mesteren jáccom a játékot, ottartok hogy átkell mennem a Kordonba.
Az a gondom, hogy pár cuccomat(Viper5 belevalótöltény, pisztoly,távcső)a Clear Sky bázison lévő kis lejáratban hagytam.Most visszamentem érte és csak a távcső volt ott.A többi cuccom eltünt.

Vissza
Top Alul