Bug-vadászat

GAdam":2wo145rb mondta:
Nézd meg hogy tutira a jó patchet töltötted le a megfelelő verziódhoz! steam - digital ver / bolti - normal

szerintem a megnézés az felsleges mert ha nem jó a pach akkor kapsz üzenetet róla

Néha írja azt a bugtrapot vagy mit, de általában csak simán kifagy!

Amúgy igen angolt, magyar szinkronnal, csak lemaradt!

Most elmegyek és valkit kinyírok a GSCnél:::
1 hete játszom már fullos páncél, fegyverek, minden mellék küldetés megcsinálva és éppen a Duty bázison mentettem és a gép is csinált egy auto mentést pont ugyanoda pedig csak pályarészek között szokott .És amikor be akarom tölteni pont rákattintanék és X-ray BUGgal kidob Nem ezért vettem a játékot eredetiben(gyűjtőit ráadásul) hogy azért legyek idegbeteg mert 1 heti játékomnak 0 ( 1.5.0.5 fent van)
HELP MEEEEE !!!!

Nem ez volt anno az első gond, hogy egy idő után túl sok item lett a pályán mindenfelé és ettől elszállt a game? És nem orvosolta ezt valamelyik peccs? (tényleg csak kérdezem, nem tudom)

Haló haló! Átmentem az Agropromból a Yantarba(először), és 4-5 mp után kifagy a játék. :cry: 1.5.03-as patchel játszom. Valakinek volt hasonló? Esetleg megoldás van rá? Ja és volt olyan valakinek, hogy a detektor nem jelzett be egy ott lévő atrifaktot? Van egy térképem, amin rajta vannak a lelőhelyek, de odaérve az egyikhez nem jelzett a detektor, viszont láttam valamit ugrálni az anomáliában, olyan pöttyöt, mint ami akkor szokott lenni, mielőtt kifossa a kavicsot, de nem fosta ki, csak ott ugrált benne. Lehet h ez bug, vagy csak valamit benyelhetett az anomália?

Az anomáliáshoz nem tudok hozzászólni, de a yantaros fagyást szerintem megoldhatja a 4-es vagy 5-ös patch. Esetleg debug message?

Gyakran előfordul, hogy az előbújt artifakt visszakódorog az anomáliába ami megsemmisíti, ekkor újra megjelenik picivel odébb.
Artifaktra a legjobb éjszaka vadászni mert olyankor látszik az artifakt "villogása" amikor megsemmisül egy anomáliában. :D
1.5.05-ös patch felrakása kötelező, mert nagyon kevés bug maradt (szerintem), legfeljebb újrakezded a játékot. :lol:

Hamár bug vadászat.
A mocsárban és a kordonban ne is próbáljatok elsősegély csomagot adni a sérült társnak, mert egy ctd-vel honorálja a program. késöbbi pályákon már nincs vele probléma.

az oké hogy megsemmisíti de előtte pittyegnie kéne a detektornak nem? Ja patchet én is gondoltam, hogy javítja, de patchelni nem szeretném, mert akkor újra kell kezdenem. Hibaüzenet nélkül leáll, csak OS küld egy figyelmeztetést, hogy az Xray.exe működése leállt azt bab. Arra gondoltam, hátha tudja valaki a hiba okát, szerintem valami szkript hibás, mert akkor fagy ki, amikor éppen hallom, hogy a messze távolban sakharov elkezd magyarázni valamit, szerintem valami taskot szeretne adni, vagy valami ilyesmi, és gondoltam ha megvan, hogy melyik fájlban van a bug, akkor a jót kiszedném az 5ös patchből, és betenném moddal a játékba. Sajna mindegyiket nem lehet, mert nem teljesen kompatibilis mindegyik fájl.

Hát ha még annyira az elején vagy szerintem kezdd újra. Max már okosabb leszel és szerezhetsz több pénzt. Újrakezdeni már akkor rossz amikor **spoiler** Vörös erdőbe keregeted Mr Xy-t. (Csakazétse irom ki :P ) Na, nekem most onnan kell előröl kezdeni

tököm teli van az ilyen újrakezdésekkel. :evil: Nem akarom újrakezdeni, csak van valami abban a patchben ami javítja ezt a bugot :roll: csak meg kéne találni.

bocsi véletlen mvolt csak nem tudtam melyik az a kép és felraktam mind 2őt az invetorysat akkor törlöm

:cry: feltettem a 1.5.005-ös patchet, és nem megy a gamma. Elindul a játék, müködik a menü meg minden, de amikor új játékot akarok kezdeni, akkor összeomlik. Egy szép kis bugtrap ablak a jutalmam

http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorpb3.jpg

valaki help plz! :|

mod: Kis keresgélés után megoldódott a prabljiémá.

tudna valaki egy 1.5.005-ös mentés küldeni elég ha swampos, mert feltettem a patchot, hozzá a nocd-cracket ha ne kopjon az origi és nem mennek a mentéseim inditottam ujat a Cform betöltése után kidob és még bugtrap sincs mérgemben pedig addig b@szakodtam mig minden mentés nem törlődött :evil:

Vissza
Top Alul