Bug-vadászat

hispan":1niicv8c mondta:
No most már beírom ide is a gondot, mert elég idegesítő: elvileg shift + F a testek húzása. Ezzel nem működik nálam, se távolról, se közelről, se sehogyan, se mutánsok teste, se emberek, se üresen se megpakolva. Mintha kőből lennének. Ellenben ha beléjük lövök, remegnek szépen, csak húzni nem lehet őket. Ötletek?
Nekem se mindig sikerült (igaz, én nem is akartam szánkónak használni egyet sem, csak odébb lökni a felsőt, ha kettő egymásra került). Ami bevált: odamész annyira, hogy kiírja: "press Shift-F..." és oldalra, vagy hátrafelé elindulsz, lenyomott billentyűkkel. Ha megmozdítja, akkor elengeded a gombokat, csak az egérrel és a "WSAD"-val vonszolod. Addig viszi, míg bele nem akad valamibe, vagy míg F-et nem nyomsz, akkor elengedi. Jó ütemben kell a gombokat lenyomni, elengedni...

Ok megpróbálom köszi. Egyébként még nem pakoltam meg, szóval nem az a gond.

UPDATE: nem megy. Egyáltalán nem megy a dolog. Nem is értem, meg sem mozdul :S Eszméletlen idegesítő, mert van 900 kg cucc, amit át kéne vinnem egyik bázisról a másikra :S

Mauzer nekem is ez a gebasz, nemtudom miért, de a megoldás ha ablakozva játszasz nekem megoldotta. ezaz egyetlen megoldás nálam erre pedig mindent frissítettem amit lehetett. :|

Rossz helyre írja és még rá is kontráz egy dupla HSZ-el :D LOL

No gyerekek senkinek semmi ötlete a nem cibálható hullákra? :S

Dehogynem hispan,pakold több hullába a cuccokat....ennyi az egész^^ vonszolgatod őket felváltva....

Félreértettél: egyetlen hulla sem mozdul meg sem üresen, sem sehogy. Egyáltalában nem tudom őket húzni, pedig már mindent megpróbáltam.

huh kérlek segítsetek kezdek nagyon ideges lenni...Beálltam a freedomhoz és egyedül rambozom ki a duty-t a szemétdombról. Ez eddig oké de az agropomhoz vezető határnál van egy csapat és ha megölöm az utolsó embert 1 másodpercig kijön, hogy vegyem fel a jutalmat aztán kilép a windowsba. Körübelül 25x zsinórba. Pls help!

Sziasztok valaki segítsen mert mióta megöltem 1 stalkert azóta a játék folyton 4 percenként elszáll és nem tudok vele mit kezdeni az 1.5.04-es verzióval. Újra kezdeni meg semmi kedvem mert végre lenne pénzem az exoskeletonomra D:

uvegesmaster":28z3gsn7 mondta:
huh kérlek segítsetek kezdek nagyon ideges lenni...Beálltam a freedomhoz és egyedül rambozom ki a duty-t a szemétdombról. Ez eddig oké de az agropomhoz vezető határnál van egy csapat és ha megölöm az utolsó embert 1 másodpercig kijön, hogy vegyem fel a jutalmat aztán kilép a windowsba. Körübelül 25x zsinórba. Pls help!

Tölts be egy korábbi mentésed nekem párszor bevált viszont egy idő után a játék teljesen össszeomlik én már hiába töltögettem be a korábi mentéseimet nem mentem vele semmire.

Hello!

Egy kis segítség kéne. Az van hogy beálltam a freedomohoz és elekzdtema bandaháborút. Az első pontot sikerült is megcsinálni de a következő pontnál amikro írja hogy foglaljam el a tábort az ösvény mentén nem siekrül. Ill. ott van pát sabdúszó meg stalker de zöldek és nem küldenek erősítést meg semmi és nem tudok tovább menni. Ez miért van van valakinek esetleg ötlete vagy valahogy meg tudta csinálni? plz help

[mod]El kéne olvasni a szabályzatot:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

WARN 2 hét.

hispan [/mod]

Murder3":32bv4mmn mondta:
uvegesmaster":32bv4mmn mondta:

Tölts be egy korábbi mentésed nekem párszor bevált viszont egy idő után a játék teljesen össszeomlik én már hiába töltögettem be a korábi mentéseimet nem mentem vele semmire.

Nekem is vlt iylen hogy midnig kilépet. Felraktam a 5ös patchet és megjavult. Egyábként a javítási listában írja is hogy javítja ezt a problémá szóval így meg tudod oldani.

felraktam az 5ös patchet és cd-t kér... letöröltem a patchet és nemváltozott semmi ugyanúgy kilép.
v1.5.05_stkcsforpackefigspatchany5- ezaz a patch?

ha cd-t kér akkor rakd be a meghajtóba (ha nem erdeti játék akkor VEDD MEG vagy crack-eld )

Nézd meg hogy tutira a jó patchet töltötted le a megfelelő verziódhoz! steam - digital ver / bolti - normal

Hali all!
Olyan gondom lenne hogy egy idő után a mentéseimet nem tudom betölteni...
Szóval még csak éppen rákattintanák a mentésre, de már akkor kifagy! Máskor meg a töltésnél lesz fekete képernyő!:S
1.5.05 patch, angol verzió, szinkronnal.

Valami 5let?

nem jön ki egy kis ablak, hogy bugot talált? egy kis zöld bogár a jele.

Vissza
Top Alul