Bug-vadászat

a tiszta égbolt kereskedő túl kereskedte magát.Vettem egy medkitet és meghalt.Összesett.Mondom bakker.

Na ez tényleg LOL :-)

GAdam: nekem eddig csak 2 kiolvadásom volt, a másodikat a banditáknál éltem túl, de ott mindenki szépen kucorgott az esemény alatt, nem tűntek el. Utána mentek a dolgukra, az normális volt, szóval szerintem ez bug.

Lehetséges mert mondjuk én mindig vissza megyek cordonra ha kitörik és ott mindig eltünnek, a banditokkal meg ugye rüheljük egymást. Majd leírom, hogy mi történik egy freedom vagy duty bázisnál!

Sikerült megoldani. "Köszi mindenkinek a segítséget......."

Ha még nem vagy bázis vagy búvóhely közelében mikor már kiirja hogy blowout jön bujj el, akkor mindenki eltűnik, ha bázisközelben vagy akkor valamiért nem és akkor nem tűnik el senki.

Ezt én is megfigyeltem: kordonból mentem szeméttelepre a surranópályán és mikor kijöttem a csőből, ott volt egy csapat stalker, akik nem menekültek el sehova, a szabad ég alatt túlélték az egészet... LOL

Hispan úgy oldottam meg hogy újrakezdtem a játékot mert nem volt mentésem előtte csak nagyon régi és nem léptem be egyik frakcióba sem. A robbanás után beadta a játék az átvezető filmet és tudtam folytatni a fő szálat.

Ma újabb dologgal örvendeztetett meg a Clear Sky: a játék kifagyott egy nVidia driverhiba miatt, aztán a gép újraindulása után már nem volt hajlandó elfogadni az eredeti DVD-t, mindig nyöszörgött, hogy tegyem be az eredeti lemezt, pedig már bent figyelt a meghajtóban... dühös2 Mi lesz még itt? :| Na megyek és tolok egy uninstall/reinstall-t...

ezta dvd mmizériát nállam is eljácotta a viszont még 1x leellenőrizte és utána már működött (az is segíthet hogy kiveszed a lemezt majd újra visszarakod ) az nvidia driver-el kapcsolatban meg szedd le a llegújjabb drivert az hátha megoldja a bajt (hál istennek nálam ilyen baj nem volt )

Rookie: nálam is van néha ilyen (szerintem a figurák modeljeinek interakcióinál lehet gond, egyszer én is beszorultam két ipse közé és kidobált...).

Hát ilyen sincs. Az égbolt össze van mosódva... 1.5.0.3 patch, legújabb driver, mit tehetnék még?

jim67":1e92d3u4 mondta:
Ecolopista":1e92d3u4 mondta:
Van tutkó bugom... :x amikor egy általam fejlesztett cucot valahova lerakok és otthagyom és vissza mék akkor eltűnik a fejlesztés róla.... van valami gyógyír?

ezt már írta más is megoldás szerintem még nincs rá.... de a htuningolod a fegyvert akkor azt nem azért hogy használd ?

Hát nem pont a fegyverekre céloztam, inkább az exoskeletont akarnám lepakolni, mert vissza szoktam mászkálni kordonhoz Sidorovich-hoz artifaktokkal üzletelni meg lepattintani a lóvét a stalkerekről és kicsit mobilisabb dolog ez egy SEVA-suittal és azon egy hópihe és pattancs artefactal rohangászni :roll:

MauZZer":yfyumpwr mondta:
hispan":yfyumpwr mondta:
Mauzzer: 1.5.05-ös patch-et tehetnél még :)
Nem, nem jó. 1.5.05-ös patch, magyarítás, legfrisseb driver... Nem tom, mi lehet a gond.

Még egy ötlet Directx frissítés és utánna videókártya driver uninstall, restart, videókártya driver install.

No most már beírom ide is a gondot, mert elég idegesítő: elvileg shift + F a testek húzása. Ezzel nem működik nálam, se távolról, se közelről, se sehogyan, se mutánsok teste, se emberek, se üresen se megpakolva. Mintha kőből lennének. Ellenben ha beléjük lövök, remegnek szépen, csak húzni nem lehet őket. Ötletek?

Vissza
Top Alul