Bug-vadászat

A faxom kivan gyerekek! Nem elég, hogy Sidorovich ajtaja nem nyílik, még ráadásul kiderült, hogy amint beteszem a lábam Cordon területére, abban a szent pillanatban megszűnök Clear Sky frakció tag lenni... :x Mi a ...? Most komolyan, az egész játék számomra a Swamp-ra fog korlátozódni? lol2 Megőrülök! Ennyit az 1.5.04-re patch-elt eredeti játékról... dühös2

tedd fel a 05-öt az sok mindent javít (és a játék gyorsabb is lessz )

Kimmuriel":l2pp11ys mondta:
A faxom kivan gyerekek! Nem elég, hogy Sidorovich ajtaja nem nyílik, még ráadásul kiderült, hogy amint beteszem a lábam Cordon területére, abban a szent pillanatban megszűnök Clear Sky frakció tag lenni... :x Mi a ...? Most komolyan, az egész játék számomra a Swamp-ra fog korlátozódni? lol2 Megőrülök! Ennyit az 1.5.04-re patch-elt eredeti játékról... dühös2

Engem is kidobtak a frakcióból amikor átléptem Cordon-ra tuti, hogy ez egy bug? Más járkált Cordonon CS taggként?

Én már a freedomosok küldetéseit csinálom és eddig egyetlen bugom sem volt (04-es verzió...) Nagyon gépfüggő...

Sziasztok
Szóval az a nagy bánatom hogy Agyar haver nálam is öngyilkos merénylőt játszik és így nem tudom folytatni a fő küldit . van valami megoldás erre a bugra? 1.5.04- es a játék .

GAdam":13y5cspe mondta:
Kimmuriel":13y5cspe mondta:

Engem is kidobtak a frakcióból amikor átléptem Cordon-ra tuti, hogy ez egy bug? Más járkált Cordonon CS taggként?
És te ki tudtad nyitni az ajtót Sidorovich-nál? Baromira érdekelne!

[mod]KÖZVETLEN MEGELŐZŐ HSZ-t NEM IDÉZÜNK! OLVASS SZABÁLYZATOT, MERT ÉRDEKES ÉS CÉLT AD AZ ÉLETEDNEK.- hispan[/mod]

Engem is kidobtak a frakcióból amikor átléptem Cordon-ra tuti, hogy ez egy bug? Más járkált Cordonon CS taggként?[/quote]
És te ki tudtad nyitni az ajtót Sidorovich-nál? Baromira érdekelne![/quote]

Én is megszűntem CS tagnak lenni kordonban, szerintem azért van hogy ne tudják a többiek (stalkerek, duty, freedom, hogy van a cs, elvégre titkos nem?)

[mod]KÖZVETLEN MEGELŐZŐ HSZ-t NEM IDÉZÜNK! OLVASS SZABÁLYZATOT, MERT ÉRDEKES ÉS CÉLT AD AZ ÉLETEDNEK. Többet nem szólok neked, warnolt userként ideje lenne elolvasni a szabályokat... Ezt a kupacot csak azért nem törlöm ki, hogy lássa mindenki, mit nem szabad - hispan[/mod]

ZED":1b178l6c mondta:
Kimmuriel":1b178l6c mondta:
GAdam":1b178l6c mondta:
Kimmuriel":1b178l6c mondta:

És te ki tudtad nyitni az ajtót Sidorovich-nál? Baromira érdekelne!

Én is megszűntem CS tagnak lenni kordonban, szerintem azért van hogy ne tudják a többiek (stalkerek, duty, freedom, hogy van a cs, elvégre titkos nem?)

Ez nem bug azér van hogy tudjál csatlakozni más frakciókhoz amelyikhez te szeretnél még a fosókhoz is.

LOL megcsináltam a duty-s főküldetést is és eddig egyetlenegy buggal nem találkoztam... sehol... :-) már várom, hogy legyen egy :)

Nos olyan történt velem, hogy jöttem vissza a Dark Valey-ből a szemétdombra.
Közben jött az üzi, hogy kisugárzás veszély keressek rejtekhelyet.
Megjelölte a Bolha piacot. oda is mentem de bent volt egypár Stalker.
Az egyik olyan F@xán beülat a bejárathoz, hogy nem tudtam tőle be menni és meghóttam. :x
Próba mégegyszer de akkor is ott ült a F@x. #B
Mérgemben lelöttem őket és igy sikerült túlélni a kisugárzást.
Sajna akkor mentettem mikor áttértem a szemétdombra az előtte lévő mentés meg "régi" volt és nem volt kedvem megint újraküzdeni a dolgokat.

Fölraktam az 1.5.05-ös patch-et is és új játékot kezdtem, de ugyanaz a két bug jön elő: amint belépek Cordon-ra, megszűnök Clear Sky tag lenni (ez szerintem bug, különben mi értelme lenne belépni egy frakcióba, ha azonnal megszűnik a tagságom egy terület átlépésekor... így hogy oldjak meg küldiket???), és Sidorovich ajtaja továbbra sem nyílik. Azt hiszem számomra itt vége a játéknak. dühös2 Amíg ezt ki nem javítják, semmit nem tudok csinálni. :cry:

Hát sztem a clear skyos tagságod csak ideiglenes, mert végülis nem monja hogy csatlakozz, sőt te se csatlakozol hozzájuk. Ez olyan hogy a stalkereknek is csinálsz küldit és jóban leszel velük, de ha nem csatlakozol akkor nem lleszel frakciótag. Sztem ezt a készítők direkt ilyen automata be és kilépésrecsinálták a clear sky-al. segítesz egyszercsak bent vagy, területet elhagyod 1szer csak kit vagy. Nem a te döntésed hogy belépsz majd ki. Ha tetszik ha nem bent vagy majd kint a klubból.

Ez most komoly? lol2 Normális dolog tehát, hogy területátlépéskor egy adott frakciónál függőben lévő összes küldetésem ugrik, mert megszűnök tag lenni? ááá Hát ez hihetetlen nagy f****ság lenne!

ha csatlakozol valakihez (nem a cs-hez ) akkor területáttlépés után is megmarad a tagság

Van tutkó bugom... :x amikor egy általam fejlesztett cucot valahova lerakok és otthagyom és vissza mék akkor eltűnik a fejlesztés róla.... van valami gyógyír?

Ecolopista":2m7l8ur7 mondta:
Van tutkó bugom... :x amikor egy általam fejlesztett cucot valahova lerakok és otthagyom és vissza mék akkor eltűnik a fejlesztés róla.... van valami gyógyír?

ezt már írta más is megoldás szerintem még nincs rá.... de a htuningolod a fegyvert akkor azt nem azért hogy használd ?

Lehet agyar küldetésnél kellett letennie...

Juteszembe volt 1 bugom, az első a játékban: jött a kiolvasád, mondta, hogy tipli fedett helyre, a vasúti híd utáni szabadúszók bázisa volt a legközelebb (kordon), bemegyek, sehol senki. Várok-várok, vége a kiolvadásnak, erre egyszercsak szinte az égből bepottyan az épületve a fegyvermester meg a kereskedő meg a többiek. Kicsit érdekes volt :-)

Vissza
Top Alul