Bug-vadászat

szerintem próbáld újratölteni 1 korábbi mentést

Sziasztok!
Kinek van tapasztalata az 1.5.05-ös patch-el ?
Elvileg kompatibilis a régi mentésekkel, de nekem betöltésnél mindig bug-trap.
Másnak is ilyen?

Üdv.

Nálam is megy, most raktam fel, pedig fent van weight mod is.. :wink:

jim67":ou9po83u mondta:
szerintem próbáld újratölteni 1 korábbi mentést
Kipróbáltam, nem megy. Pedig direkt megnéztem egy olyan mentést is, ami még a Swamp területén készült, mielőtt Cordon-ra átmennék, és hátha beindítja a scriptet, de semmi... Szóval akkor Game Over? :? Valakinek valami ötlet? A SoC-nál milyen megoldások voltak erre a problémára? (Mielőtt még valaki bedobná az ötletet, elárulom, hogy tudom, hogy az ajtót a "Use command"-del kell kinyitni, ami alapértelmezetten az "F" betű megnyomásával történik, de épp az a poén, hogy ez nem működik. Sőt, ki se írja a gép, hogy "Open door (F)" vagy miafene...) Szóval vmi 5let? lol2

tergupeter":2y2bk9hr mondta:
Nálam az autosave nem működik. Amikor be akarom tölteni, a legelejétől kezdi. Hasonló a helyzet a gyorsmentéssel is. A legelejétől rendszeres a bugtrap-es kilépés mentés betöltésekor vagy a pda megnézésekor. Elég idegesítő!!!
Az autosave-vel lehet valamit kezdeni?

Nem biztos de szerintem az a gond hogy ami nevet megadtál az oprendszer telepítésekór abban olyan karakter van ami nincs benne az orosz abc ben plz.: é á ű ő... nekem ez soc-ban volt probléma.

Nekem egyszerűen nem működik az 1.5.05 patch-el a régi mentés.
Tudna valaki egy mentést küldeni Jantar előttről?
Nincs kedvem megint újrakezdeni.

Köszi

felraktam a 05ösd patchet mostmár be jön semmi 1 mentés se új játékot se tudok kezdeni.
Most rakom újra remélem nem lesz gond, eddig azt vettem észre a 04ig hogy a weight moddal ha átléptem v.melyik másik pályarészre,volt amikor bugtrappal kilépett.Ilynekor kitöröltem a weight modot, ujra betöltöttem az autosavet.Majd quicksave , kilép weight mod berak és megyek tovább. Mára már semmi nem segitett .
Elöször olyan küldetésbugba akadtam amikor az agropromba le kellet volna mennem a szabaduszo bázis mögötti csatornába,egyszeruen nem tudtam sehogy lemenni .Egyszer megszakitotta a kuldetést,kaptam újat miszerint az odut likvidáljam de ott amikor kiirja bal alulra a 2 szovegpostot,állanodan kilép.és ezen már semmi se segitett pedig minden modot ( weight,magyar) kiszedtem . sőt mikor a 05os patchet felraktam már betöltésénél elszált bugtrappal, mi a tanács semilyen patchet ne rakjak fel vagy csaak 04ig vagy mit?

újra felraktam 03-04-05 el se indul most rakom megint ujra de nem patchelek megnézem menyire megy vagy lehet hogy csak a 03at rakom fel.

a mentésem menni fog 03 alatt a 04es?

nekem igen .már sehogy nem megy se patch semmi :(
ujra kell huznom a rendszert

amikor elszál nézem v.mi winfosos dll is van benne most megprobálom a video kártya sriverét frisiteni hátha az lenne , de nem értem mi a gond amikor eddig ment igy rendesen, semmi mod nincs benne. nem értem

nálam vszeg a weight modal van összefüggésben a dolog, mert a nem modolt mentéseket betölti.

Nekem akkor b*szódott el, mikor fent volt weight mod és felraktam utána 3-as és 4-es patcheket, new game, és vidó után bugtarp! Újraraktam, 03, 04 és 05 patchek, utána weight mod és minden megy faxán, visszais tok menni cordonról swampra.. semmit para, az NPC bugokat leszámítva mikor összeakadnak meg hülyéskednek.. lol2 :D

te melyik weight modot használod mert amit én használok eléggé instabil, pl mindig ha uj pályarészre megyek akkor kilép ,kitorol betolt elment, bemásol procedura után megy csak.

nekem ez van : cs weight mod.7z 9 871 byte

megint új bugom van az agropromba vagyok megkapom a küldetést amibe alyukat kell elérnem , emikor odaérek elkezdem loni oket és megint kilp bugtrappal.
weight mod van csak benn kiveszem megnézem ugy megy-e?

Vissza
Top Alul