Bug-vadászat

Egy komoly hibát tapasztaltam, azt hittem felrobbanok miatta.

Dark Valley-ban a mercek lerendezése során többtíz 6000 Ru értékű puskát, rengeteg távcsövet, hangtompítót, pisztolyt lehet zsákmányolni. Hogy ne kelljen annyit fordulni, minden cuccomat bepakoltam a fegyvermester melletti üres ládába. " kör séta után azt vettem észre, hogy minden cuccom megvan, de az összes tunning, amit a fegyverekre raktam, elveszett...
Visszatöltés, megvannak. OK. két kör séta, megint eltünt minden javítás... Francba!

Tunningolt fegyvert ne rakjatok le sehova...

Nem mellékesen, ha a fegyvert felszerelt tácsővel és hangtompítóval adod el, kevesebbet fizetnek érte mint kopaszon és úgy még külön eladható a távcső és a hangtompító. Ekkora marhaságot.

A freedom kereskedő hangja az angol verzióban nagyon gáz lett...

Hmm érdekes dolgot tapasztaltam. Agropromban ahol hátul mindig jönnek a Banditák kicsit lövöldöztem rájuk, majd mondom megyek eladom a cuccaikat. Fölmegyek az első emeletre a kereskedőhöz, elkezdem berámolni a cuccot neki és hallom, hogy közelről lőnek és látom, hogy az egészségem is megy lefelé... Mondom ez meg mi a franc ?! 3 Bandita följött és lőtt rám shotivla 2 méterről. És ugye bázisokon nem lehet fegyvert rántani ami elég ciki ilyen helyzetben. Ráadásul van ott egy őr, és a lépcső mellett a földszinten is kettő akik rá se szartak minderre... :) Nem tudom hogy jöttek föl mellettük, lehet lefizették őket vagy nemtom. De csak nézelődtek odalenn... Jófejek! :)

Jammer":162op2jr mondta:
Hmm érdekes dolgot tapasztaltam. Agropromban ahol hátul mindig jönnek a Banditák kicsit lövöldöztem rájuk, majd mondom megyek eladom a cuccaikat. Fölmegyek az első emeletre a kereskedőhöz, elkezdem berámolni a cuccot neki és hallom, hogy közelről lőnek és látom, hogy az egészségem is megy lefelé... Mondom ez meg mi a franc ?! 3 Bandita följött és lőtt rám shotivla 2 méterről. És ugye bázisokon nem lehet fegyvert rántani ami elég ciki ilyen helyzetben. Ráadásul van ott egy őr, és a lépcső mellett a földszinten is kettő akik rá se szartak minderre... :) Nem tudom hogy jöttek föl mellettük, lehet lefizették őket vagy nemtom. De csak nézelődtek odalenn... Jófejek! :)

ilyen már nekem is volt csak az agroponi stalkerok bázisán bejon a fosó és elkezdi irtani a bázist természetesen akik csak őrködnek a bázison belül azok csak állnak bármi legyen nem csinálnak semmit

Jammer":1evqo216 mondta:
Ugyanarról beszélünk... :lol: :D

jaja :D

Azért atz is érdekes hogy néha az ellenség átlő a falon :D

Meg egyszer a szemétdombon a banditáknak a bázisán az ajtó bevolt csukva és nem tudtam bemenni de ők vígan lelőttek a falon keresztül

kailniris":1y3fb7oa mondta:
Nekem red forestben az auto blowouttól elszáll a staker hogyha a lvl changeren keresztül ,egyek de vajon ha guiddal megyek akkor is elszáll? Ezt azért kérdezem mert jelenleg nincs elég pénzem a guidra és nem akarok szerezni ha semmi képpen nem lehet kiküszöbölni az emissiont.Sajna engem is utólértek a bugok pedig eddig semmi gond nem volt.
Level changerrel nálam is előfordult párszor Red Forestban, ha guide-al mentem, akkor soha.

Érdekes dolgot tapasztaltam az előbb... Mielőtt bemegyek egy artifactért az anomáliába mindig nyomok egy quicksave-t. Most is így tettem. Meg is szereztem a cuccot arrébbmegyek jó 150 métert, nézem mit is találtam közben egy fél pillanat alatt szétkapott egy bloodsucker. Ráadásul elfelejtettem a kb 15% -os egészségi állapotom is földobni, szóval tipikus könnyű préda voltam. Visszatöltök, nézem az "artifactmetert" ott állok az anomália előtt, semmit nem mutat. Mondom remek eltűnt ez a fosch... Megyek arra tovább, mint az előbb egyszercsak megjelenik a kijelző legszélén pont előttem. Megyek lelkesen tovább és pontosan ugyanott volt, mint ahol meghaltam a bloodsuckerrel együtt aki nagyban szaladgált a környéken... Azért ez elég fura. :)

Eredeti játék + a legutóbbi patch. Minden okés... Egészen adddig a pontig amig nem beszéltem az "Erdész" nevezetû fazonnal. Ezután folyamatosan, a legváratlanabb pillanatban kilépeget a játék, és kidob az asztalra. Elmentem valahogy a "Hadiraktár"-ig, de ott is ugyanez volt. Ejnye!
Remélem kijavítják a következõ patch-ben!

Nálam az autosave nem működik. Amikor be akarom tölteni, a legelejétől kezdi. Hasonló a helyzet a gyorsmentéssel is. A legelejétől rendszeres a bugtrap-es kilépés mentés betöltésekor vagy a pda megnézésekor. Elég idegesítő!!!
Az autosave-vel lehet valamit kezdeni?

van berakva weight modod?
nekem socba csinalta ezt amikor weight mod volt berakva

tergupeter":24kqx7cy mondta:
mika":24kqx7cy mondta:
van berakva weight modod?
nekem socba csinalta ezt amikor weight mod volt berakva

Nem raktam fel modot.:(

Nekem meg az egyik mentésembe a kinyírtam a szabadságiakat a szemétdomb határánál akkor is kilépettt ha az egyiket öltem meg akkor semmmi de ha mindkettőt puff megnéha egy bizonyos időnél
pl 13:04 megint most úgy látszik egyenlőre ok nálam minden az rá a megoldás tölts be egy másik pályáról lévő elmentést nekem bejöttt vagy gyorsdna lépj pályát ha időkilpésed van

Üdv mindenkinek!
Végigolvastam a bug jelentéseket, és nekem egy olyan problémám van, hogy statik lighton fullon, és minimum grafikán is nincs ég, hanem mintha a pálya alatt játszanék elmosódik minden. És erre a ShoC ban a minamp alacsonyra állítása volt az orvoslat, de itt nem tudom mi a baj, mert levettem billineárisra, és semmi. ugyan az a gebasz. PLSPLS help, mert a mocsárban több gazt látok az égen, mint az alföldön. :| :|

Egyébként a játék még ígyis tetszik ^^ rengeteget finomítotak rajta shoc óta.

Tudna valaki postolni egy bug jelentést, amikor kilép a játék és kiírja hogy az xray engine hibázott? Pont kéne nekem, de most bezzeg egyszer sem akar meghalni a játék. :D Köszi!

netsike":rh06z5uo mondta:
Tudna valaki postolni egy bug jelentést, amikor kilép a játék és kiírja hogy az xray engine hibázott? Pont kéne nekem, de most bezzeg egyszer sem akar meghalni a játék. :D Köszi!
Készülj fel a Post áradatra :P

ZED, mikor volt frissítve legutóbb a vga-d, lehet, hogy egy driver frissítés megoldaná a helyzetet..
Nekem a SoC-nál csinált olyat, miután újraraktuk windows-t, hogy elmosódott az ég, a madarak csikot húztak maguk után, meg minden csúszott, aztán driver frissítés és faxa lett..

3napja frissítettem és azután nyomtam fel. de ablakozott módban érdekes, megy.. nem értem én ezt :D

Nálam nem nyílik az ajtó Sidorovich-nál... Ilyen bug már a SoC-nál is volt! Mi a szart lehet vele kezdeni? :? Kezdjem előröl a játékot?! :cry: Nem akarom! :x

Vissza
Top Alul