Bug-vadászat

Megint van egy tuti kis bugom :cry:
Mikor Agyar PDA-ját kell követni... lemegyek a lejáróba és valami kattan és egy robbanás hallatszik találok egy PDA-t egy pisztolyt,detektort,töltényt.... De nem történik semmi az elsődleges feleadat mindig ugyanaz "Kövesd Agyar PDA jelzéseit!" :cry: A robbanás minden alkalommal megvan amikor bemék Szemétdombra és lemegyek... lehet vmit csinálni?

Üdv.
Nekem egy olyan hiba jött elő hogy ha Yantarból át akartam menni bárhova, akkor Agropromba rakott, a kerítésen kívülre... Próbáltam level changer-rel vagy guid-al, mindegy volt.

nálam az a bug hiba van, hogy rég feljöttem már az Agroprom Underground-ból és még mindig az a fő küldetés h Leave The Flooded Area lol2 és most nem tudok tovább menni sehová se :?

nem ritka, de felettébb mókás amikor egy-egy NPC meganimált tevékenységét folytatja csak éppen a hozzátartozó itemet felejti el elővenni... volt már, hogy bőszen ette egy derék freedomos a semmit a tábortűznél.
Ez a kolléga pedig vagy szimplán hülye, vagy hihetetlen sasszeme van, hogy távcső nélkül pásztáz :D
4il9n8.jpg

Hja, ez a pár száz karátos gyémánt lövedékes kivitel. :D

gabriel_cs.15":28673tku mondta:
nálam az a bug hiba van, hogy rég feljöttem már az Agroprom Underground-ból és még mindig az a fő küldetés h Leave The Flooded Area lol2 és most nem tudok tovább menni sehová se :?

Na, sikerült. Megoldódott a problémám csak vissza kellett mászni vmié. :lol:

Na ekkora bugot még nem láttam gaz agroponi stalkerbázison nagy nyugodtan kereskedek az össze gyűjtött szeméttel kb 4000 jött ki erre jönnek a fosok de mivel bejöttek arra a részre ahol nem lehet fegyvert elővenni én értelemszerűen nem tudtam kinyírni de az őrök se azok álltak nyugodtan mint a cövek sőt még azok se vették észre hogy lövik őket akik járőröztek 8)

kailniris":i5hz8cwt mondta:
Üdv mindenki!
Van egy kissebb fixem az 1.5.04-es verzióhoz. Megjavítja a lvl changereket így át tudsz menni swampról cordonra és agroponra és cordonról garbagere. Rogebbi mentéssel is müködik nem kell újat kezdened. Mielött bemásolnád a gamedatát töltsd be a mentésed madj lépj ki másold be és woot.
MSN en elérhetsz és ott majd átküldöm. Ha esetleg nem lennék fent msn en akkor xfiren fent vagyok.
Msn címem: kailniris@freemail.hu
X fire címem: Qgloaf

jó lenne ha tudnál adni linket

És azt tudtátok hogy a duty bázison a céllövöldés emberkét hiába lövitek nem halmeg rádásul semmi nem történik nem lesz ellenség a duty semmi még kintről is megsoroztam amíg nyitva volt az ajtó de észre se vették

Hja, több ilyen karakter is van. Gondolom ő azért ilyen, hogy egy sikertelen lőtérlátogatás után az ember ne lője agyon mérgében. Gondolom te is így vetted észre :)

kick":3tuah5ki mondta:
Hja, több ilyen karakter is van. Gondolom ő azért ilyen, hogy egy sikertelen lőtérlátogatás után az ember ne lője agyon mérgében. Gondolom te is így vetted észre :)

jajaj :D
de nekem még semmi sikertelen látogatásom nem volt a lőtéren :lol:

Jelenleg Bullet páncélzatra gyűjtök #B

újjab vvan a szemétdombon a a határnál ahol a socban a bárba kellett menni ott két freedomos persze dutys vok és semmi különöset nem tesz akár késsel leigázni őket de az 1 engedi megölni a másikat amikor halna meg kidob az asztalra :cry:

és akkor is ha a haverok jönnek oszt útjukba esik akkor is kidob remélem az jó orvosság erre ha gyorsan pályátlépek :?

Nekem folyamatosan bugzik a játék, de mostmár csak röhögök a legtöbbön. :lol: Két esetben viszont majdnem agyvérzést kaptam, először azon, hogy garbage-nál 30 másodpercenként kilépett a játék... Aztán meg azon hogy csatlakoztam a dutyhoz és szépen irtogattam a freedomosokat, aztán sikerült elfoglalni a bázist is. Már mentem volna a jutalmamért, amikor egyszercsak a pda-n megjelent a bázis egyik sarkában vagy 10 piros pont, vagyis újratermelődtek és elkezdték visszafoglalni bázisukat... Olyan mérges lettem, otthagytam őket a rákba és mentem a jutalmamért, ami kemény 3000 rubel volt több órás szenvedés és teljes ruhaleamortizálódás után... fal1 Legközelebb inkább nem csatlakozok senkihez, csak artifacteket gyűjtögetek...

Ehh, mekkora hibát találtam. Red Forest pályán, ahol van messzi északon a space bubble, ott tanyázik 5 stalker között Father Valirian hullája is. Gyengébbek kedvéért ő a fő Stalker Cordonban, nála lehet beállni hozzájuk. Természetesen miután két guideolással visszamentem Cordonba ugyanott volt a manus a szokott helyén a déli épületben.

Sajnos nálam verziótól függetlenül ha valamit berakok egy dobozva az lenullázza a cuccot... :S Minden tuning eltűnik róla.

jim67":p2hjruvj mondta:
kailniris":p2hjruvj mondta:
Üdv mindenki!
Van egy kissebb fixem az 1.5.04-es verzióhoz. Megjavítja a lvl changereket így át tudsz menni swampról cordonra és agroponra és cordonról garbagere. Rogebbi mentéssel is müködik nem kell újat kezdened. Mielött bemásolnád a gamedatát töltsd be a mentésed madj lépj ki másold be és woot.
MSN en elérhetsz és ott majd átküldöm. Ha esetleg nem lennék fent msn en akkor xfiren fent vagyok.
Msn címem: kailniris@freemail.hu
X fire címem: Qgloaf

jó lenne ha tudnál adni linket

Mostmár leírom. Nincs link mert a fájlt nem én sináltam, ergo nem az enyém...

Nekem red forestben az auto blowouttól elszáll a staker hogyha a lvl changeren keresztül ,egyek de vajon ha guiddal megyek akkor is elszáll? Ezt azért kérdezem mert jelenleg nincs elég pénzem a guidra és nem akarok szerezni ha semmi képpen nem lehet kiküszöbölni az emissiont.Sajna engem is utólértek a bugok pedig eddig semmi gond nem volt.

Vissza
Top Alul