Bug-vadászat

gabriel_cs.15":3hcvhj31 mondta:
de azé mert nem tudod rendesen kezelni. :lol: nem vagy tisztába ezzel a játékkal és főleg a kategóriájával... én a helyedbe nem panaszkodnék, hanem örülnék, h egyáltalán van folytatása a SoC-nak. OFF

Nem vitatkozni akarok de még a tuningoltak is gagyik pl a viper5-be szinte mindent beletunnoltam és még így se lehet normálisan lőni vele és 1 pisztolyal többet érsz a mint tuningolt shotival mer azzal is 4 belelősz mire meghal.A Soc-ban jók voltak a fegyók ebbe sokkal roszabbak bár ez a rész jóval nehezebb is.
Ja és a kategóriát nem nehéz kiismerni egy idejig menni kell a viper/ak-val aztán már ott lesz TRS301-GP-37 -Chaser- VLA stb ennyi egy idővel olyan jó fegyók lesznek benne meg artik is pl a banditák ellen öröm lesz harcolni mer még az életedet se fogják levenni.Ezt a Shocról írtam a VL-re ez nem igaz

Van egy írtozatos nagy Bug nállam :cry:

Mikor elkezdôdik a játék az introvideo után be kéne jöjjön egy jelenetnek hogy két clear sky professzor beszél, és én meg fekszek az ágyban. De nállam nem mutatja se a két professzort, se a dialógust. Mikor meg felébredek hirtelen elémspawnol a két professzor és a beszéd ami az elején kellene hogy jöjjön mikor még az ágyban fekszek. Aztan mikor azt mondja az eggyik "figyeld most ébredt fel" akkor eltünik mind a kettô a szemem elôl. Utánna mar csak áll a stalkerom és nem tudok semmit se csinalni. Mintha csak arra várna hogy bejöjjön a Clear Sky professzor hogy beszéljen vele. De sajna nem spawnol be! :?
a régi gépemen ment még az xp-én gond nélkül minden, de mióta laptopom van es vistát használok azóta van ez így.

Már többször is újrainstaláltam a game-et, kipróbáltam patchel és patch nélkül is

Clear Sky: Limitált német verzióm van.

Op-rendszer: Vista Home Premium (6.0, Build 6001) + a service pack 1

Elôre is hálás vagyok minden segítségért :wink:

Nézd meg a a játék beállításainál az irányítás! Szerintem elég lesz rá kattintani a defaultra és leokézni. Szerintem a mozgás nincs beállítva. Legalábbis nálam ez volt.

várni kell az elején kb 10mp-t, aztán elkezd magától elindulni, lép 2-3-t, és megkapod az irányítást.

Hálás köszönetem :wink:

Várnom kellett egy darabig. De ez nem csak az elején volt. Mikor fel kellett mászni a mutánsok elôl az elsô toronyra akkor senki se volt fent csak a mutánsok mentek lent, fel alá. Mire egyszer az Npc megszólal a hátam mögött hogy segítsek neki lelôni a mutánsokat.
remélem azért több ilyen nem lessz

újjabb jelentés
Mikor másodjára kivezettek a bázisról hogy vegyem be a pumpaállomást, nem találtam egy lelket se a pályán. De még csak mutáns se :x
Fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma.

Frissítve:
Nah rájöttem hogyan lehet megoldani a spawnot, ahányszor egy helyen vagyok quicksaveelek és utánna mégegyszer betöltöm a játékot. A swampon így mentem át.
XP alatt abszolut nem voltak ilyen problémáim csak most vista alatt. De az a fontos hogy valohogy kirágtam magam belôlle :D

Hali!

Nemtudom, hogy ez bug vagy csak valamit el...tam nem de mikor jantar-ba érek, hogy beszéljek a tudóssal akor nem enged be hozzá, egyszerűen kiírja, hogy zárva az ajtó. A másik, hogy miközben ott körüljártam a helyet 4 blowout is volt de csak az eleje mikor a robbannás van egy 10 mp-ig, de nem ir ki semmit, hogy keressek helyet vagy valami, utána mintha semmi nem történt volna. 1.5.03-as patch-el.

Sziasztok!

Miután a gangsterek kirabolnak a Garbage-on (Fang nyomában) és ezután atmegyek az Agropomra, ott a feladat ugyebár megtalálni a "Stalkers' Stash"-t. A nyil ahoz a lejárathoz mutat ahol a SoC-ban kellett lemenni de ha odamegyek nem történik semmi. Átmentem a fenti bejárathoz ahol most leenged. Lemegyek a nyil viszont a felszinre mutat... megtalálom strelok búvohelyén a pda-t ki is irja hogy nyom' meg a gombot hogy felvegyem... megnyomom a kiirás eltűnik a pda ott marad és nem történik semmi, a sárga task nyil meg tovabbra is mutatja az eredeti lejáratot. :? :?

Ujrainstalláltam, beraktam a régi mentést nem volt jó... ujrainstall ujrajátszom ua a hiba...

Van valami amit elnéztem vagy másnak is volt már ez a hiba?

köszi
üdv

az egyik mellék quest h szerezd vissza a cuccaid csak két banditamikor odaérsz oszatozkodni fognak a szajrén szerzz egy gránátot és küld be közéjük, utána az agropromba beszélj az átjárónál a dutysokkal azok majd beküldenek a bázisukra

A Spawn probléma míatt nem jutok tovább a carbage nál, ott mikor le kell menni a leomlott épületnél a pincébe és valami rámszakad. Mikor felébredek nem látok senkit csak a plafont. Kisidô múlva meg npc hangokat hallok de nem akar tovabb tovább menni a stalkerem.
Utánna néztem a problémának de nem sok mindent találtam. Úgy látszik hogy ez a spawn probléma vista 32bit nél jön elô. És sajna senki se tudta rá a választ vagy a mególdást :?
Eddig is csak úgy jutottam el idáig hogy nem volt szinte senki se a pályán. Mikor meg egy fontos helyre érkeztem és nem volt ott a cél npc akkor saveeltem és megint betöltöttem, utánna már elôttem állt. Nincs erre valamiféle megoldas mert én sajna nem találtam?

Varfult azt szeretném megkérdezni, hogy eredeti gammával nyomod és melyik patchel? Mert amennyi probléma nálad van! :D :P

Persze hogy eredetivel :wink:
A német limitált változat van meg nekem és az aktuális patch 1.5.04 van rajta. De sztem a patchnek nincs köze hozzá mert már patchek nélkül is próbálgattam és ugyanaz volt az eredmény

Edit:
Most figyeltem fel rá hogy ugyan ez a gond a Shadow of Chernobylnál is. a Vistának nem tetszik valamiért a játék. :x

2. Edit:
Rájöttem hogy a user.ltx el van a hiba. A Shoc nál meg tudtam úgy oldani hogy kitöröltem a user.ltx et és úgy kezdtem el a játékot. De sajna a clear sky nál nem ad újjat mikor startolom a játékot és ezért az egeren kívül semmi se müködik. De legalább már jól spawnol :D
Már csak arra kéne rájöjjek hogy mit kell megváltoztatni a user.ltx ben.

Üdv mindenki!
Van egy kissebb fixem az 1.5.04-es verzióhoz. Megjavítja a lvl changereket így át tudsz menni swampról cordonra és agroponra és cordonról garbagere. Rogebbi mentéssel is müködik nem kell újat kezdened. Mielött bemásolnád a gamedatát töltsd be a mentésed madj lépj ki másold be és woot.
MSN en elérhetsz és ott majd átküldöm. Ha esetleg nem lennék fent msn en akkor xfiren fent vagyok.
Msn címem: kailniris@freemail.hu
X fire címem: Qgloaf

kailniris: Nem töltenéd fel inkább egy webtárhelyre? :)

Varvulf":ufdpu0mt mondta:
Most figyeltem fel rá hogy ugyan ez a gond a Shadow of Chernobylnál is. a Vistának nem tetszik valamiért a játék. :x

Lehetetlen hogy vista nem szereti én is játszottam SoC-al vistán és nem volt vele a világon semmi problem. Olyan dolgokat azért próbálj ki mint rendszergazdaként való futtatás, kompatibilitással való játszadozás stb. esetleg segít!

Már szinte mindent megpróbáltam. Még rendszergazdaként kell belépjek és úgy probáljam meg.
Köszönöm a tanácsot Sempai, ki is próbálom.

Hali..

irtam régebben a levelchanger problémáról.....
Ujra istalláltam a gamet+patch+magyar..és ujtra a régi probléma...Ingoványból átmehetek Cordonba, onnan viszont nem enged át sem a Szeméttelepre, sem vissza Ingoványba......
Próbáltam a javitó fixet is ugyanaz a probléma..kidob az asztalra...........................Mi lehet még megoldás?????????????????????????????

Vissza
Top Alul