BLOWOUT

hol szeretnél látni blowoutot?

• minden pályán

Szavazat: 0 0.0%
  • csak bizonyos helyeken (írd meg nekem őket aztán meglátjuk)

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
akkor lehet A-Life-os gondolkodás is? :shock:
Vazze és ez: :shock: a mozgófejes kép ül ki az emberek arcára amikor indul. "Wath the ****? My eyes!" :D

persze mér is működne... ejj pedig már teljesen széthenteltem a m_crow.ltx-et és MÉGSE akarnak pisztolytol meghalni, mas fegyverrel nem probaltam meg, nah majd delutan...

az alife stuff meg nemtom, mer nem reagalt 1ik arcz se, en meg nemtom mit hogy meg mit. most addoltam radioaktivitit, de gondolom majd szétakad a játék, nem próbálom ma ki, mer korán van és alszok.

E!

mivel igértem 1 működő bétát a hétre, így tartom a szavam :F
(van még mit javítgatni, de ez már műxik!)
(ha valami nemjau szóljatok, mármint a játék biztos menni fog tőle, de ha nemláttok blowoutot a játék közepéig, akko valami nemfaja :D)
(ebben a verzióban nincs sok blowout ...)
(új játékot kell kezdeni)
(nézzétek meg milyen fileok vannak benne, és érdemes a tiétekről mentést csinálni előtte [persze csak ha ki van bontva a gamedata])
(mit írjak még?)
(őőőő....)
(ja a varnyúk nemműködnek még mindig :F)

link:

http://www.megaupload.com/?d=F9QEZN6A

bugfixek:

bugfix01: http://www.megaupload.com/?d=RZMPS9WW
bugfix02(nil_value_issue): http://www.megaupload.com/?d=ZSF6WDTT

mindkettőt rakjátok fel, mer különben kilép 1-2 helyen...

jau játékot!

PS: nemtom a topicot amikor csináltam, akkor 1 hónapra lőttem be, véletlenül... utána meg fog szűnni? mer akkor ha olvassa valami moderátor, akkor jelezzen már, hogy hogy műxik ez...

Ehhez még én se értek :) . Majd egy hónap múlva meglátod :D .

EDIT: Megvan az első összeakadás. Beakartam másolni, de az Armor Degrading Mod is az outfit.ltx-et használja. Próbáltam régebben a No Degrading Armor Mod-ot, de az meg valamiért nem működöt, szóval csak ez maradt.

EDIT2: Mivel már nagyon kíváncsi voltam rá, leszedtem az Armor Degrading Modot, meg minden mást, hogy csak a blowout maradjon fent. Bemásoltam, elindítottam, de a kis kép után mintha nem csináltam volna semmit, nem indul el ááá . Ha meg leszedem a blowoutot, elindul :? . De vajon miért :( ?

cs,

igen, mert elfelejtettem 1 filet, bocsi :D

itt a bugfix: http://www.megaupload.com/?d=RZMPS9WW

így már menni fog, sőt azt ajánlom, előbb a modba levő fileokat cseréljétek ki, és aztán dobjátok csak rá az origi gaméra, aztán akár felül is írhatjátok az outfit.ltx-et, de előtte a fix-ben levővel írjátok felül a régit.

csáé

zsír, de a varnyúkkal ne is foglakozz ugy van kitalálva hogy immunisak legyenek a blowoutokra szóval rendellenes lenne a haláluk. (de nagoyn faja) :D :twisted:

igen de érdekes mer a varnyúknak is van immunities részük és ott felvan sorolva pl:

wound_immunity = 0.0
radiation_immunity = 0.0

ezek 0-n voltak, ami azt jelenti a játék szerint hogy se nem sebződnek (wound) és a radioaktivitást se veszik figyelembe.

ezeket átírtam 1.0-ra ami azt jelenti, hogy abszolute nem védi őket semmi a sérüléstől se és a radioaktivitástól se... de akkor se jau :F valami más még meghatározza a dolgukat, de nemtom mi...

Dezodor, nekem még nem volt időm ezt kipróbálni se új játékot kezdeni. Lenne egy kérdésem. Az outfit.ltx olyan-e, hogy nem rongálódik a páncél? Amúgy azt nem tudom honnan vetted hogy a topic megszünik. Ez a mod fontos, amíg fejlesztés alatt van addig kell a topik, utána meg azért hogy a tapasztalatokat kibeszéljük.
Maximum akkor van értelme a topikot bezárni, ha lesz kieg és akkor abban alapból benne lesz.

én érzem hogy nagyon tetszene nekem a munkád dezodor, de sajnos nem tudom leszedni slothiány miatt (toolbart meg nem fogom felrakni...).
úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy nagyonnagyon szépen kérésre nem tudnád felpakolni vlm másik helyre is (mondjuk rapidshare-re), hogy hozzá lehessen férni?

ez szerintem is 1 jó ötlet lenne eljen

nem vagyis nemtom :D

annyi hogy ha belenézel és az immunitiesnél ez van hogy

pl:

wound_immunity=0.0
radiation_immunity=0.0
shock_immunity=0.0
stb

akkor nem fognak sérülni a ruhák, ha nem 0-n van hanem 0.6 meg 0.9 meg akármi akko sérülnek...

bocs de nem emlékszem már milyen van benne :D

viszont ha már fentvan a no degrading armor modod, akko ezt az outfit.ltx-et ne ird felül felejtsd el, hagyd ki ok?

Még nem tettem fel a Blowout modot, mert egyelőre nincs időm játszani, én csak úgy ülök le ha legalább 2-3 órát nyomhatom, bár most arra is nehezen fogom rávenni magam, hogy újrakezdjem. Most tartok az X18 után a Barban és el akarok jutni Pripjatba, hogy tökéletesen felfedezzem, mert úgy érzem hogy nem ismertem meg eléggé ezidáig.

sokan írták már hogy a pripjatba mindig sötét az ég, nem kék meg szép mint az első pályákon, és sötétbe nehéz széténzni, mittomén szal csináltam hozzá kis modifikációt, ha kell kirakom :F?

Bizony tedd ki légyszives, mert nekem most a Pripjat teljes körű felfedezése a célom, és jobban szeretek nappal játszani.

Vissza
Top Alul