Biztonságtechnika

szerintetek jóó spybot search and destroyed (osztálytársam azt mondta hogy szerinte nem jóó mert nem tud megnyitni vele bizonyos oldalakat és NEM tudott letörülni valamit a gépéről :lol: )

Tűzfal: Winfos' vs NOD32
Vírusírtó: NOD32
És mellette néha lefuttatom az Ad-Aware-t! Kb félévente van 1-2 vírus a gépen!

jim67":235hsmo0 mondta:
szerintetek jóó spybot search and destroyed (osztálytársam azt mondta hogy szerinte nem jóó mert nem tud megnyitni vele bizonyos oldalakat és NEM tudott letörülni valamit a gépéről :lol: )

SpyBot jó és nem véletlenül tilt le bizonyos dolgokat. Ha meg akard nézni azokat akkor be kell vállalnod egy két keyloggert meg nyomszimat cookie-t...

jim67":24d7xib8 mondta:

Jó.

Mad Max":24d7xib8 mondta:
Tűzfal: Winfos' vs NOD32
Vírusírtó: NOD32
És mellette néha lefuttatom az Ad-Aware-t! Kb félévente van 1-2 vírus a gépen!

ZoneAlarm + Kaspersky = 0 vírus 4 év alatt. (nekem mondjuk létkérdés, mert ha egyszer fél terrát befertőz valami, akkor ott minden bukik...)

Agnitum Outpost-ról mi a vélmyénetek? Egyszer próbáltam ki de úgy kellett mindent engedélyeznem hogy fusson. Biztos be lehet állítani, de macerás egy tűzfal :? .

widra":2f5ueqae mondta:
Én csak egyet kérdeznék a routeredben van beépített tűzfal?

3 hónapja van csak routerem, előtte nem volt, de ebben sincs, kikapcsoltam, mert jobb szeretem a szoftveres megoldásokat.

a világ legnagyobb esztelensége ha mondjuk egy hardveres tűzfalat kapcsol ki az ember mert egy eeprom-ba égetett változatot nem tudnak a neten kereszül feltörni és az a legnagyobb védelem a szoftrver meg egy kalap szutyok mert mindenhonnan meg lehet kerülni most néztük a héten fősulin ezeket a dolgokat, hogy ha van tűzfal meg milyen és mit ne mondjak a szoftveres megoldás nem mindig a legmefelelőbb max ha az ember proxy.t használ ,de két vagy esetleg három géphez meg felesleges, nem azért mondják a vas a lényeg nem a sok 3th party-s cucc a gépen...

Köszönöm a felvilágosítást. Nos, az Actel hálózata eleve IP2 technológiára épül és ők maguk olyan hálózati eszközöket szereztek be, amik ezt önmagában nem szeretik és a zavartalan működéshez én inkább kikapcsolom azt a tűzfalat. Ez az egyik része. A másik, hogy csak a baj van vele, mert összegabajodik a torrent-el, a DC-vel, és maga szeretne dönteni bizonyos weblapok biztonságiosságáról. Tehát, ha 4 évig megoltam teljesen tisztán szoftveres védelemmel, akkor mindek bajlódjak?

Nagyobb hálózatok esetében természetesen a fizikai tűzfal kell, ezt nem kétlem.

akartam ís írni az előzőben, hogy persze ha eddig nem volt gond, de akkor meg egyen mindent megbeszélni :lol: , ez igaz, nekem a routerban a zonealarma megy én a torrent megy rendesen semmi probléma vale....persze egy nagyonbb hálózat azért szűri a dolgokat de semmi sem lehet elg biztonságos egyszer beteszi valaki a kulcsot és visz mindent

mit szoltok a kerió tűzfalhoz
ezzel kapcsolatban 1 jó kistörténet:
szóval haver rendelt egyyet a netről (leszedték a pénzt a kártyájáról és le is töltödött normálisan ) az install után újraindult a gép és elindult a windows na ezután csatlakozni akart a netre és nem tudott ( :) ) (én azt mondtam neki hogy nézzünk bele a beállításokba meg is tettük ezután már a netre fel tudtunk menni DE nem lehetett msn,steam elindítani (és a tűzfal fólyamatossan sipítozoztt hogy megtámadták a gépet ) erre a gyerek LETÖRÖLTE az egészet (és kidobott az ablakon sok pénzt)
ilyeneket mondogatott nekem hogy ne tegyek fel nortont+ zonealarmot mert "összevesznek" :shock: :lol: .

:D :D és beengedi a wirusokat és nem lehet frissíteni leggalábbis nálam ez volt :cry: de a nod 32 az tökéletes 8)

hispan1":7ohv5uwv mondta:
A Norton mindennel összeveszik. Még a windows-al és saját magával is.

Mivel a Nortonnak van saját, ezért jó hogy összeveszik a külső gagyi tűzfalakkal... Nekünk már több mint 2 éve csak Norton van a gépen (2004 majd 2006) és még semmi nem jött be és nem ment ki a tudtunk nélkül. :D

Norton csúnyán erőforrászabáló...
NOD32 AntiVirus
Sunbelt Kerio personal Firewall (be kell konfigolni, lustáknak, lámáknak nem ajánlott)
SpyBot Search and destroy.

és tiszta vagyok, mint a ma netezett bárány...
:)

Ja meg vmware-ben bohóckodtam a napokban Vistával:
2 legjobb rendszerüzi:
"A Windows potenciálisan veszélyesnek találta a következő alkalmazást, ezért leállította futását: Windows Tűzfal."
Aknakereső:" Mivel a hardveres videogyosítás jelenleg ki van kapcsolva a játék teljesítménye drasztikusan alacsony lehet." - és akadt is... :D

A Norton 2004-hez képest a 2006 már nem fogja a gépet annyira, ez főleg teljes rendszervizsgálatnál tűnik fel.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul