Bioshock (2007)

VinoBob

New Member
Csatlakozás
2008.09.06.
Üzenetek
1,256
Reakció pontszám
0
Megnéztem és nincs Bioshock topic. Innét senki nem játszott vele ? At 1-el már játszottam korábban és most fejeztem be a 2-t. Valami iszonyatosan jóra megcsinálták, az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.

én holnap fogok nekiállni az első résznek újra , megrendeltem ,mer haver multizni szeretne.. jó játék nekem tetszett nem fejeztem be , de majd most A 2. részről halottam jót meg rosszat is, abban egy big daddy szerepében vagyunk ?

Igen, ugyanúgy ahogyan az első rész végén, bár, ha még nem jutottál el addig, akkor nem tudod, de majd rájössz, hogy nem minden úgy van, ahgy az elején indul :twisted: Illetve van egy rész, ahol egy ideig nem Bid Daddy vagy, ezt is nagyon állatra megcsinálták, de nem akarom lelőni a poénokat.

Én nem hiszem el , hogy 2 nap alatt sikerült kitolnom.. ez a játék túl rövid :) viszont nagyon jó, nekiállok még 1x legehezebben aztán meglássuk mi lesz. ja és normél fokozatban 1x sem haltam meg.... a 2. gépigénye milyen lett ? nagyobb mint az 1 ? (de valamit nem értek , néha szaggatot , főleg ajtónyitások közben , más ue3.0 játék ilyet nem produkált.... lehet rosszul volt optimizálva ? )

Keveset fogyaszt a videókártyád, azért szaggatott be! :twisted:

Én javítok mindenen bazzeg.. :twisted:

Igen sajnos nagyon rövid lett a sztori :(, mostanában ilyen játékokat csinálnak. Az 1 sokkal hosszabb volt, de ez viszont sokkal intenzívebb, többet lehet harcolni meg mászkálni egy egy helyen. Én már most várom, hogy mikor lesz valami DLC vagy újabb rész, mert hirtelen íztelen lett minden játék ezután. MW2-őt toltam végig ( az is 2 nap alatt ) mondjuk amúgy sem kedvelem a CoD-ot, de hát össze sem tudom hasonlítani ezzel. Most a FC2-t meg a MirE-t kéne végigvinnem, de egyszerűen nem tudom rászánni magam, a FC2 egyenesen sz@rnak néz ki, MirE meg egy idő után unalmas.

Nem tudom miért szaggathat, gépigény nem változott, szvsz ugynaz a játék mint az 1, max pár helyen részletesebb a dizájn, nálam nem szaggatott. Viszont nem UE3, hanem 2.5.

Na ezekután és is elkezdem (majd). Az 1. tetszett, az se vót hosszú, de 2 NAP?!? Kiváncsi vok!
Hű, VinoBob ez a sok röv., az "MW2"-t még talán értem... :D

FC2 = FarCry 2, MiRe= Mirrors Edge UE3 = Unreal Engine 3, a többit szerintem vágod

Hát +volt az install...
és hogy a pozitívumokkal kezdjem: a grafika nagyon jó, jó big daddy-nek is lenni és teszik a game DE
- az intro máár kifagy( jutubon +néztem, és nagyon tetszett, elég durva is, csak nem értem h éltem túl)
- a hang akad (1. Lamb nénis video) és néha 1-2 FX kimarad (bár ezt az egybe megszoktam)
- wpn + plasmid egyszerre kicsit kényelmetlen
- hogy-hogy csak 5 medkit...?
- a pályák bonyolódtak ez a sok szint
- a menü vmiér törik, de játék közbe + OK
- a plasmidok sorrendje még mindig összekeveredik
- és egyszer beszorúltam 1 óceánfeneki szikláBA (mí, hoogy?)

Lehet: most magasnak tűnnek az igényeim , de azért szerintem nagyon jó játék.
Olvastam a HSZ-eket. Mért írjátok h rövid? Már 10-en valahány játékóránál tartok (Fountane Futuristics pályán), asszem közeleg a vége, de ma ez már nem számít rövidnek.
Ja és: Miért "ADAM"? - ez már régóta érdekel.

[mod]téma nyitásnak megfelelően javítsa a címet az indító (első post szerkesztésével). köszönöm[/mod]

ADAM azér mer csak , ez olyan mint stalkerben strelok :). Vót valami tengeri csiga annak meg valami nedve amit a little sisterekben lehetett kitenyészteni.. és ebből lett a chocapic :d vagyis adam . Én kb 6-7 óra alatt végeztem vele , és megcsináltam mident , az össes fegyverem maxra vót tunigolva . ezeek a porblémák érdekesek , ha nem eredeti játkod van akkoor megveszed , ha eredeti akkor letöltöd a patchet , segíteni fog.

Adam & Eve az Ádám és Éva analógiából jön.

Hispan szerintem évszámra gondolt a topik nevében :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul