Bicózás

Segítség kellene! Egy olyan kartámasztékot keresek,amivel mindkét teljes alkaromat meg tudnám pihentetni a kormányon úgy,hogy közben előrehajolok és ezáltal plusz 4-5 km/h-át nyerek tekerés közben. Rendszeresen napi 15-20 km-t tekerek erőből,nem mindegy tehát,no meg kisebb a légellenállás is ezáltal. Sajnos a kezem túl hosszú, a kormány meg nem elég széles-Schwimm Csepel Landrider-ről van szó-és a plusz fogantyú sem jelent megoldást. Tud valaki ilyenről. Egyáltalán hol keresgéljem? help1

Vannak olyan kormányok, amelyeket úgy gyártanak le, hogy a kormány szärvszerűen visszahajlik. De nem csak egy 90 fokos hajlat van benne hanem kettő és majdnem hogy visszazár. Bátyám Schwinn-Csepelén olyan kormány van. Délután készítek róla fotót ha szükséges hogy, milyenre is gondolok.

Lehet könyöklőt is vásárolni, például ilyeneket: http://www.allez.hu/shop/?p=productsList&sWord=k%F6ny%F6kl%F5
Mondjuk ezek pont a komolyabb árkategóriába tartozó tipusok. De szerintem bármely normálisabb kerékpárszaküzletben lehet ilyeneket vásárolni olcsóbban.

Köszi,Dutch!
Pontosan ezekre gondoltam,s éppen mostan jövék haza az kerékpárszaküzletből,ahol máris kinéztem magamnak egy hasonló cuccost,relatíve jó áron. Szóval, ez egy triathlon könyöklő szettecske,és 12 pénzért felrakják,beállítják,ám ezt csak már októberben tudom megengedni magamnak!
Rendkívül okos dolog,egyrészt kisebb lesz az ember fiának légellenállása,másfelől pihentetni is lehet a felsőtestet ezáltal,ami úgy a túráim vége felé igencsak jól esik!

Nincs mit! :) 12 papírért, felszereléssel és beállítással együtt egész jó ár. Beállítását nem igazán tudom mondjuk, hogy megy. Biztos személynek megfelelően állítják majd be.

Eh! Ennyi zsetonért Chevy Volt-ot,vagy Opel Ampera-t veszek! Ez komoly!

(Amúgy a kommentek is odab..sznak rendesen!!! :D :D :D :D :D :D )

az ülése nekem nem teccik :) de maga a masina az kicsit tudhat valamit. Ez most valami hibrid megoldás ? tudok simán tekerni aztán átváltok az aksira és utána tekerés nélkül megy ?

Vissza
Top Alul