Beta v.2215

Én látok egy szervert 2 játékossal, de csatlakozni nem tudok... megbeszélhetünk egy időpontot, hogy csinál valaki szervert, a többiek pedig mind abban az időpontban nyomnának egy lista frissíést, hátha látnánk egymást... Ma esete 8-hoz mit szólnátok?

Ok. De annak kell a szervet csinálni, akinek a leggyorsabb az uploadja. Nekem 256 a visszatöltésem.

Jöhetsz...

hispan ennél egy fokkal gyorsabb kéne szvsz, nekem is ennyi :/

Ha Bloody Fox vállalja a szerver szerepét, akkor persze.

Kéne viszont akkor tőle egy IP...

DE nekem ketto!! darab 2215 bétám van :? . Az egyik 231 mb a másik ami itt a honlapon van

jöhet mindenki, a játékszabályokat majd még később mondom. :) jah és még annyi, hogy nem kell semmilyen ip, mert majd felismerhető nevű szervert csinálok.

fúúú... 4 szerver, mindegyiken vannak, és én egyikre se tudok bemenni fal1
Mindig vagy a játék menüje jön be (ahol már semmit se lehet kezdeni), vagy kilép és egy kis ablak valami saved dump file felirattal és Stop vagy Debug lehetőséggel, de egyikkel sem történik semmi ááá

igen nekem is ez történik általába, de hardcore-on nem indul :D
viszont ha szerencséd van akkor csatlakozik a szerver gépre :)

Karajjj":23g4oxr6 mondta:
nekem is ugyanaz, úgylátszik nem sok értelme van...
jajj... fal1
így kell kicsomagolni legegyszerűbben:
1, egy cmd-t bemásolsz a stalker mappájába
2, beírod, h: "xrCompress.exe" utána szóköz, "-diff", utána szóköz, "az xrCompress.exe elérési útja", szóköz, "a gamedata fájlok elérési útja", szóköz, "-out", szóköz, "a hely ahová szeretnéd kicsomagolni" ---->ENTER
ezekután jöjjön egy szemléletes példa:
"xrCompress.exe -diff C:\games\stalker C:\games\stalker\gamedata -out C:\out"
itt a games\stalker\ mappában volt a béta, games\stalker\gamedata\ ez már benne van a bétában, out\ ide csomagoltam ki a fájlokat
reméle mmostmár mindenki érti

Vissza
Top Alul