Beta v.2215

knben így lehet egy csomó mindent csinálni:
- csinálsz egy bat fájlt a játék főmappájába
- beírod, h xr_3da.exe ezután jöhetnek a paraméterek:
"-server <pálya neve>"
"-actor <annak a lénynek/járműnek a neve amivel éledni szeretnél>"
1154-es alfában szükséges még:
"-gpu_sw"
ezt a client-es cuccot még nem próbáltam.
végül példaként: 1154-es alfában szeretnél egy level1_game pályát úgy h patkányként éledjél. ebben az esetben ezt kell beírni:
"xr_3da.exe -gpu_sw -actor m_rat_e -server level1_game"
mindezt persze úgy is meglehet csinálni, h közvetlenül az xr_3da.exe-t nyitod meg és oda írod be
sok sikert! :D

Slade":o48lgmr9 mondta:
próbáltad már?

Mégis hogyan próbálnám? Sem szerver, sem kliens oldali részt nem írtak hozzá.
Azt meg nem értem, hogy hogyan akarod megcsinálni, hogy a 3d motor exe-jébe írsz. A bat-os dolognak meg nem látom értélmét...
Ha megcsináljátok egymás között és műkdöik, minden elismerésem...

hispan1":uprf0knr mondta:
...Azt meg nem értem, hogy hogyan akarod megcsinálni, hogy a 3d motor exe-jébe írsz...
elmondom:
elindítod az "xr_3da.exe"-t. nem indul el semmilyen pálya, csak egy képernyő, ahova lehet írni. beírod azokat amiket mondtam és az fog történni.
a bat-os dolognak pedig azért van értelme mert akkor nem kell külön mindig beírni a paramétereket az xr_3da.exe-be hanem lehet csinálni sok-sok pályaindítót: pl hörcsöggel indulósat, meg stalkerrel, meg katonával, meg zombival.... érted már? ;)
ráadásul az eredetileg benne levő batok (run_game2_lest, run_demo2_lest, stb...) is pont ugyanezt csinálják. ha nem lennének benne akkor az 1096-os verziót is azzal a gagyi 3DAnalyze-vel kéne indítani... ami jegyzem meg az 1154-hez sem kell.

elméletileg ha elinditod a játékot akkor megy a szerver(mint a doom3 alfában)nekem 3danalyze nélkül nem megy mert olyan hertzen akarja elindítani amit a monitorom nem bír

hispan1":15iawkvs mondta:
Még nem hallottam róla, hogy a 1154 indulna nélküle...
nah figy: nemsokára akkor kiadjuk az első változatát az 1154-es modnak, és meglátod, hogy megy minden program nélkül, úgy mint az 1096.
sőt elárulom, hogy meglehet csinálni, hogy működjön az 1154 úgy hogy kitörlöd a teljes DATA.XRP-t. és a 2215 is elindul úgy, hogy kitörlöd a gamedata-kat. (persze előbb módosítani kell egyes dolgokat)

Nincs igazából optimailzálva a hálózati része, azért laggol ennyire. Meg persze nagyok a távolságok. Országon belül nem volna ekkora lagg.

Vissza
Top Alul