Beta v.2215

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
A 2215 béta verzió szobája.

Figyelem! A szobában kizárólag a 2215-ös verzióval kapcsolatos információk szerepelnek. Kédést feltenni bármilyen témában lehet, de a játék letölésére, elérhetőségére vonatkozó mindennemű információt, kérdést azonnal és figyelmeztetés nélkül törlünk.

A játék ezen verziója teljes mértékben illegális, nem hivatalosan kiadott változat, így amennyiben rendelkezel vele, 24 órán belül köteles vagy törölni a gépedről. Amennyiben ezt elmulasztod, büntetőjogi felelősséggel rendelkezel szerzői jog megsértése miatt.

GY.I.K. a 2215-höz:

Indítás:

A stalker_net.exe-t indítjuk, majd saját szervert create-lünk. Általános tapasztalat, hogy interneten nem, avgy csak nehézkesen megy a játék, LAN-on viszont többnyire hiba nélkül fut. A tűzfalon minden, a mappában lévő exe fájlt engedélyezni kell.

Hibák:

> Internal error: gyakori hiba, a stalker_net.exe és általában a futó exe-k win2000 vagy win98 módba rakásával lehet rajta segíteni.
> Nem indul el a stalker_net.exe: szintén win98 vagy win2000 kompatibilitási mód javasolt.
> A játék töltés után visszalép a saját "főmenüjébe": egfyenértékű az internal error jelenséggel.
> Nem látom a működő LAN szervert vagy én vagyok a szerver, de nem látnak: ez a verzió fejletlenségéből következő hiba. Vannak hálózatok, melyeken nem fut. Nálam például ha a két gép HUB-al volt összekötve, nem működött, router-nél is ez volt a helyzet, ellenben a switch-et nagyon szereti.
> Hiába állítom be az időjárást a szerver tulajdonságaiban, az nem változik: erről lentebb lesz szó az időjárás-mod kapcsán.
> Valami egyszercsak felkaott játék közben és megölt: igen, az egy anomália volt.

Időjárás-mod:

Ezzel a mod-al (mely elérhető az oldalról is) létrehozhatunk 4, igencsak szép időjárási körülményt. Netes játéknál kizáró ok az ilyen mod.

Konfigolás:

Mint minden eddigi verzióban, ebben is az user.ltx fájllal lehet a beállításokat megtenni. Jegyzettömbben szerkeszthető. A kliens-gép szabadon változtatja, a szerver gépen viszont érintetlenül kell lennie az user_net.ltx fájlnak ahhoz, hogy a játék működjön (tapasztalat).

Mondjatok egy olyan pályát/helyet ahol a legkevesebb FPS-t csinálja a game és jól lehet benchmarkolni. :)

Ezt még sesem mértem le, de a railroad a legnagyobb pálya, szóval ott biztosan többet dolgozik.

Lenne egy kérdésem, van a 2215-ből egy kisebb és egy nagyobb verzió. A kisebbik azt írja, hogy nincsenek benne a DX9 elemek, csak DX8 módban fut.
Ez azt jelenti, hogy ez egy buta verzió vagy azt, hogy a nagyobban SEM működik a DX9, csak bennemaradt "szemétként"?
Mert nem mindegy.

Én egy verzióról tudok, kétféle csomagolsában, régen abból volt a mizéria, hogy ugyanaz-e a kettő (én mint kiderült, igen; az egyik rar-ban volt tördelve, a másik iso volt).
DX9 szerintem semmiképpen sem fut ebben a verzióban. Még a vonalsimítást sem lehet bekapcsolni...

Thanx. Tudja bárki a hivatalos bétateszt build számát?

Én olvastam egy olyan alpháról ami állítólag olyasmi mint a 2215(fegyverek) csak öregebb és single.(2003 e3as lehet szerintem)elkeztem keresni..de semmit se találtam itt ott szó esik róla.Szerintetek elképzelhető hogy tényleg létezik ez a verzió?

nemtalálok semmit :( de az már tuti hogy az alfákkal lehet multizni :)

nem próbáltam de már 3 helyen olvastam hogy hogyan lehet :!:

remélem tudsz németül mert én nem

Multiplayer geht so:
1) Der Hoster startet ganz normal ein Spiel.
2) Die Joiner öffnen Notepad und schreiben das: xr_3da.exe -client XXX.XXX.XXX.XXX
XXX.XXX.XXX.XXX steht für die IP des Hosters!
3) Die Joiner speichern diese Zeile als Batchdatei ab: join.bat
4) Die Joiner müssen nun nur noch die Batchdatei ausführen und ab geht's

A multiplayer így működik:
1)El kell indítani normálisan a játékot
2)A megnyitjuk a notepadot és beírjuk és beillesztjük: r_3da.exe -client XXX.XXX.XXX.XXX
XXX.XXX.XXX.XXX (valami olyan, hogy beírjuk az X helyére az IP kódot (?))
3)Beillesztjük ezt a sort a (szerintem) a konzolba: join.bat
4)Most kell csak még a (szerintem) konzolba végrehajtani ...(?)

Nos, nem teljesen értem kicsit furcsa :?

Vissza
Top Alul