Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Y3ti szoboszlói, Ramirez meg Debrecenben tanul, úgy látszik jó kis brigádunk van itt a környéken! :D

akkor énis bemutatkozom.
Geri vagyok (mily meglepő a nick-em után...)
Bicskén jártam általános suliba
középiskola két év fehérváron, két év bicskén, most meg Pesten(Budán) a GDF-en tanulok, mérnök informatikusnak.
2008-ban, tök véletlenül került hozzám egy havertól a játék.Azóta olvastam a könyveket, láttam a filmet...
Jah... és airsoftozom:D egy ak47, egy aks74mn(stalkerben AKM/2) és egy SVD Dragunov és egy USP (stalkerben UDP) boldog tulajdonosa vagyok

régebben sokat sportoltam, mostanában annyira nemjellemző...
szintén régebben rajzoltam, talán mondhatom, hogy egész jól ment, de mostanában motiváció hiányában elhanyagoltam...

Martincsek Ádám vagyok.
Gyulán születtem, és itt is élek.
16 éves vagyok, Békéscsabán tanulok a Vízműben geológusnak.
Hobbim az airsoft, a futás, a stalker jétékok, szeretem a sprite-ot és a pálinkát, a pizzát és a gyümilevest, Stalkeros történeteket próbálok írni, van egy bakancslistám (bár még korai).
Naggyából ennyi. Köszöntem!

Hadd mutatkozzam be én is:
Lukácsi Lőrinc vagyok, 18 éves, Jászberényben élek és tanulok, végzős vagyok szakközépiskola informatika/elektrotechnika szakán.
Hobbim elsősorban a gázálarcok gyűjtése, szamuráj harcművészet, érdekes dolgok keresése a neten :D, hébe-hóba koncertekre járogatás, zene hallgatás, olvasás, biciklizés, stalker történetek írása. Régebben gyűjtöttem nem hivatalos koncertfelvételeket, ún. bootleg-eket, főleg modern metál műfajban, audio-és videofelvételeket.
A STALKER játékról 2006 áprilisában hallottam, a katasztrófa 20. évfordulójának kapcsán, aztán később 2007-ben kocka magazinokban olvastam róla. :)

lpmaskmancick! ott jászberényben nem szokott lenni valamien larp? mert több ismerős is szokott oda járni... vagy nem vagy érdekelt ienekben?

Üdvözlet ! Jani vagyok. A S.T.A.L.K.E.R. világában már tapasztalt, de itt új. :) 17 éves vagyok, hobbijaim a kondizás, sportok(főleg küzdő, de a csapatjátékokat is szeretem), airsoftozás, túrázás, katonai dolgok,filmek, és persze a zene.

Üdv a fórumon! a bemutatkozás alapján mi nagyon jól meg fogjuk érteni egymást! :D

Szevasztok!

Lakatos Gergő vagyok,amúgy röviden Geri,vidéken nőtem fel de már jó ideje Budapesten élek,A Nevet azért válaszottam mert már 1 ideje nézegetem az ilyen pogány papi stílusokat

Multiplayer játékokat mostanában nem nagyon játszottam,inkább csak Single-ztem Minecrafton ,később StarCrafteztem. Egyébként Stalkert vagy hasonlókat tolok, vagy valami kocsmában ülök, no meg a barátnőmet is szórakoztatnim kell, így sajnos nincs annyi időm játszani, mint amennyit kellene.

A Stalkert 1 barátom ismertette meg velem ahogy a fórumot is és nagyon bejött :roll:

Vissza
Top Alul