Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Üdvözlök mindenkit!

A nevem Takács Balázs,23 éves veszprémből!
Jelenleg vendéglős technikusnak tanulok hamarosan kezdem az utolsó évemet,
Érdeklődési köröm a póker,flipper,hadviselés minden formája.
Hobbim: napi 12 órában csak S.T.A.L.K.E.R. :D
Amióta megjelent a SoC azóta lettem az egésznek a rabja! 8) :D

Név: Várkonyi Dömötör
Lakhely: Nógrád és Balassagyarmat
Születési idő: 1994.07.31
Foglalkozás: Tanuló
Egyéb: Koleszban lakom, a Stalkert hirtelen felindulásból vettem meg, és imádom a Gyrost, a citromos sört és ha nem baszogatnak úton út-félen. Ja! És néha napján bagózok én is. Gyarmaton meg a Szent-györgyi a sulim.

Heló mindenkinek!
A nevem Vigh Klaudia, 1990 január elsején születtem Budapesten. Itt tanultam, tanulok, műszaki irányzatban.
A stalkert már a bejelentése óta követem, és nem kellett benne csalódnom. Szeretem a paprikás krumplit, a kínai ételeket, a pezsgőt és a whiskeyt.
Kedvenc zenei irányzatom a rock, és a popzene. Néhanapján rappet is hallgatok.
Saját házam van a belvárosban, imádom a nyüzsgést, persze csak kulturált keretek között.

A 2. lány aki szereti a sztókert, hát ez elképesztő :D

Hát ezt még csak ma találtam :D, és rögtön meglepés fogad. joeetm Azt hittem hogy csak én vagyok Mezőtúri :D:D. Milyen kicsi a világ.

Név: Vas Lajos
Életkor: 18
Lakhely: Mezőtúr
Foglakozás: Tanuló
Sport: Kosárlabda, futás
9. évfolyamon informatikát tanultam még Pesten, aztán a költözés után Mezőtúron Elektrotechnikát tanultam két évig most volt egy kis malőr, szóval megint Informatikát tanulok. Szeretnék tovább tanulni, viszont dolgozni azt jobban. Nem dohányzom, viszont bulik alkalmával szoktam inni. Szeretek rajzolni, olvasni. Nagy vonalakban ennyi.

Kimmuriel, Reni meg Klau...Kimmuriel is lány nem? :D

A nagy leleplező show. Lehet több lány van mint mi gondoltuk volna.
...Egész tűrhető itt az élet (Loksi, Delta), csak néhány szegedis tanárt zavarnék el ... pont oda.

Nem én Mezőtúri vagyok csak itt van egy suli amit szegedinek rövidítünk. Oda járok én is és hát van egy pár "szeretetre" méltó tanár

Üdv all :)

Nevem: Nagy Á. Zsombor
Életkorom:17
Lakhelyem:Szolnok,
itt helyben a Pálfy-ban tanulok(informatika:hardwer sz.cs.).
Bemutatkozás: Stalkerezni 2009 nyarán kezdtem a Clear Sky-al [a motivációt a még 2008 telén elolvasott
Arkagyij és Borisz Sztrugackij : Piknik az árokparton-ja adta (ami egy hihetetlen jó könyv)]
amúgy szokványosan szeretek mindenfélét csinálni meg úgy mindenféle dolog érdekel ami beleillik
a materialista életfelfogásomba ,: igen kedvelt elfoglaltságom az egyiptomi vizipipa, és az olvasás
(na meg a zónában való futkározás:D ) emelett néha haverjaimmal való kosarazgatás..
ui: sajnálom hogy elkéstem a bemutatkozással egy picit

Még be sem mutatkoztam, milyen ütődött vagyok :D
Na szóval a nevem Győri Kálmán, és Debrecenben tanulok.
Ír ősökkel bírok, ez egyébként meglátszik a jellememen is.
Odavagyok a skandináv mitológiáért, versenyszinten íjászok és újabban kerékpározok is.
A Stalkert 2007-ben ismertem meg a Gamestarból, ekkor kezdtem el játszani is, és ezt a jó tulajdonságom azóta is megtartottam.

Valahogy nagyon elmaradt az én bemutatkozásom is... na mindegy ezt most bepótlom.

Sulyok Dávid Antalnak hívnak. Szolnokon születtem s néha-néha leszoktam menni Tiszakécskére.
Jelenleg 14 éves vagyok és a Szent-Györgyi Albert Általános Iskolába járok. Idén ballagok el onnan és minden reményem szerint az ÉpFában fogok kikötni vagy a Jendrassikban. Nem cigarettázok és inni is csak nagyon ritkán szoktam. Általában péntek és szombat esténként a haverokkal vagyok biliárdozni. Per pillanat nem sportolok semmit. Régen floorballoztam. A stalkert először mint filmet ismertem meg és kemény 8 évesen már láttam is ( persze magyar felirattal ) .Utána a PcGuru-ban olvastam róla egyre többet és idővel megtetszett. 2008-ban játszottam először a stalkerrel. Azóta is játszom kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Régen sokat wowoztam de már leszoktam róla. :D A stalker mellett a kedvenc gamem az a World in Conflict és a Silent Hunter 3 ( meg az Il 2 + Lock on ) .

Vissza
Top Alul