Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Nekem asszem a legrosszabb jegyem hármas lesz.Jólvan bocs, csak elég szar napom volt.

AZERT BUKTOK MERT CIGIZTEK!!!!!! TESSEK LESZOKNI ROLA!!!!!!!!!

egyebkent meg tanuljatok vagy jobban megszivjatok mint a torkosborz aztan nezhettek, es a almoknak vege h felvesznek ide meg oda egyetemre. tanuljatok es lesztek vkik!!!!! a lelkesito beszednek vege :D

KönigsTiger":2f6y2c8t mondta:
AZERT BUKTOK MERT CIGIZTEK!!!!!! TESSEK LESZOKNI ROLA!!!!!!!!!

egyebkent meg tanuljatok vagy jobban megszivjatok mint a torkosborz aztan nezhettek, es a almoknak vege h felvesznek ide meg oda egyetemre. tanuljatok es lesztek vkik!!!!! a lelkesito beszednek vege :D
Én pl nem akarok egyetemre menni.Nem csak attól leszel valaki ha tanult vagy.

Egy:Én még világéletemben nem buktam meg.
Kettő:A dohányzás nem károsítja az agysejteket(a nikotin igaz, hogy idegméreg, de az a szint amennyi a cigarettában van az semmit sem számít), csak a tüdő légzőfelületét csökkenti és növeli a tüdő-száj-gégerák kialakulási veszélyét.
Három:Engem dohányzásom ellenére felvettek egy kéttannyelvű gimnáziumba orosz szakra, ahova azért nem könnyű bekerülni.(Hát jó persze nem tudták, hogy cigizem, családom se tudja.)

felvettek szepen, oke de 10-15 evvel korabban meghalsz es akkor semmire se mentel a gimnaziumoddal!

igen, mo-on egyetemmel se nagyon vesznek fel vmi munkahelyre nemhogy egyetemi diploma nelkul.

Na, de akkor is! Biztos állásod lesz, de fizetés semmi.

Már pedig ezért akarnak sokan egyetemre menni, mivel úgy gondolják az jobban fizetett állást jelent, mint egy szakmunkás. (Ami jelenleg még részben igaz is.) Ha valaki szakmát tanult akkor menjen külföldre dolgozni, mert jobban jár. Lehet most én is inkább ezt tenném, de már be kell fejezni az egyetemet. De csak idő kérdése és ha nagyon nagy hiány lesz szakmunkásokból (Nem negatív jelző itt a munkás, respekt annak aki a szakmája mestere! Becsülendő dolog!), akkor fel fog futni ez az ág is. Diplomások már így is bajba vannak...

Mellesleg most én is szivesen lennék 14 éves, mert rájöttem, hogy akkor még (7 éve) mennyire nem kellett foglalkozni semmivel és nem volt megerőltető a suli.

De diskuráljunk inkább a társalgó topikba erről a továbbiakban. :wink:

Meg ez a másik, hogy nem tudom, hogy szakközépiskolákba mennyire nyomják a nyelveket. Mert ha nem beszéled a nyelvet, akkor vagy felvesznek külföldre, vagy nem.
Na, de megvárjuk, hogy mit csinál majd a Fidesz.

Scarecrow":2b4tpoqs mondta:
ezt sértésnek vettem... Esztergályosnak tanulok...

enis annak tanulok es CNC-t tanulok melle de nekem ez a hobbim. munka pedig kemiaval lesz kapcsolatba mint az egyetem. esztergalyost egyebkent (bocsanat h ezt mondom) mar nem keresnek mert a 60 eves oregekkel(bocs) egyutt kihal a keziesztergalyos gyarak resze es atvesz mindent a CNC. iskolankat szinte korbeveszi a SAAB es egyeb cegek gyarai ahova mentunk latogatni, minden modernizalodik.

felreerthetoen beszelsz hallod-e? :D :D egyebkent a tobbi ertelmes munkahoz kepest vacak lesz a fizetesed, ha csak gepkezelo vagy akkor alacsony lesz nagyon ha mar te irod a programot hozza akkor vmennyivel tobbet keresel aztan jonnek a modellezok akik megtobbet keresnek

tenyleg mien gepet hasznaltok?

offot jelold :D mert ez mar nem bekoszones hanem vmi egeszen mas :D

Vissza
Top Alul