Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
K. András Domkos
Nem:Férfi
Életkor:14
Lakóhely:Székesfehérvár
Zenei beállítottság:Rock,Rock 'n' roll,metal,heavy metal.
Hobbijaim:Főleg a vasút de érdekel még Csernobil,és a háború(k).Modellvasutam is van de az még nincs egy terepasztalnyira való.Még egy a 3D-ben való modellezés,főleg Trainz alá.
Nagyon sok gépes játékkal játszottam már úgyhogy nem lenne elég hely ,hogy felsoroljam őket :lol: .
Ennyit rólam.

De zsír van nyugdíjas stalker! taps1 Vagy csak vicc vót?? Én 18 vok.

15 vagyok közép iskolás kecskemétről. A nevem gábor.
Kedvenc hobbim az air soft és egyéb "szép kis" sérülésekkel járó sport.
zene az nekem is rock, de igazábol mindent meghalgatok.
és bár informatikusnak jelentkeztem, a programozáshoz továbbra is zokni az agyi szintem:)

Meg szeretnék osztani véletek néhányat, a Csernobil környékén készüt fotóim közül
s6300202.jpg

s6300205c.jpg

s6300206.jpg

s6300207.jpg

s6300211e.jpg

s6300212.jpg

s6300213.jpg

s6300218.jpg

s6300228.jpg

s6300229.jpg

Sikerült; JUHHÚÚÚJEEEE!!!

nem is tudtam , hogy Csernobilban magyarul beszélnek :D

viszont jó képek eljen

KönigsTiger":bf4d5dhw mondta:
MINDENKI SZEGEDEN LAKIK?????????? csak en nem?????????? lol2 lol2 lol2 lol2 lol2 lol2

Én sem szegeden lakom, hanem Nagyszénáson.

Bl/lKTOP: lefogadom hogy a Puskin TSZ. régi telepén készültek ezek a képek :D
Az a nagy sárga-fehér gépmaradvány egy magyar traktoré nevezetesen a Rába Steiger-é. én azon tanultam meg vezetni.

Üdv! Roland vagyok Mezőtúrról, 4 nap múlva leszek 18 fogatlan asztalosnak tanulok Szarvason, hobbit nem mondok, mert mindig mást kell csinálni

Sajna csak most vettem észre ezt a topicot, gyorsan orvosolom a hibát.

Üdvözlök mindenkit!
Robi vagyok Debrecenből, 1 hónap múlva leszek 21, bölcsész karra járok (bár szerencsére nem vagyok tipikus bölcsész :D ), főleg a sport, történelem és a fegyverek érdekelnek. Sportból főleg amerikaifoci (játszottam is 4 évet), kosárlabda, jégkorong, és persze európai foci érdekel.
Játszani általában egy játékot játszom egyszerre, max 1-2 hónapig, aztán megunom, bár a Stalker erősíti a szabályt, eléggé lekötött az elmúlt egy évben! :D

Én is csak most vettem észre a topikot.Egy 14 éves budapesti fiú vagyok.Még az általánosba járok, de már nem sokáig.Jövőre orosz szakra megyek a gimnáziumban.Kajakozom lassan három éve.Szeretek olvasni, írni rövid történeteket.Bár az utóbbiban nem vagyok a legjobb.Itt a fórumon engem a zónás frakciószerepjáték fogott meg.Ha valaki tudni akar rólam még valamit, akkor írjon privát üzenetben.

Üdv mindenkinek!
A nevem Zsolt. Középiskolába járok, de mellette dolgozom is a mezőgazdaságnál. 17 vagyok (Hamarosan 18 ). Kedvenc hobbim a céllövölde, de rajzolni is szoktam. Kedvenc sportom a jégkorong. Érdeklődési köröm a fegyverek, a modern hadviselés, és a régi orosz járművek, na meg Csernobil.
Jelenleg ezekkel a játékokkal játszom: Ghost Recon, STALKER Cop, ArmA II (Szerintem érdemes kipróbálni), és az UAZ Racing 4x4

Úgy tűnik, hogy csak én vagyok ilyen kis s z a r o s 14 éves. :(

Bizony Scare, de te annyiidősen jeles bizonyítvánnyal rendelkeztél, és nem cigiztél.(Legalább is feltételezem)

Vissza
Top Alul