Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
nekem oylan exkluzív a nevem eddig még sehol se használta senki a murder3-at :D

igenn nekem is a jim67 el (volt is itt a fórumon 1 vicces történet majd ha a másik fél is megengedi akkor leírhatom ) álltalában jim78 szokott lenni , ami az aláírásomban szerepel az meg inkább a "valóságban van " (értsd: elég sok ismerős így hív :D )

A hispan azt jelenti: spanyol. Mármost elég sok spanyol van ahhoz, hogy főleg nemzetközi oldalakon egyik ilyen névvel futkározzon.. Érted... én meg nem szeretek álneveken regelgetni, olyankor jönnek a variációk...

Én azt hittem Hispan= valami harcos féle vagy katona

Ezt én már az elejétől tudtam mármint a neved jelentését.
am ez nem katalán nyelven jelenti hogy spanyol.

Az én nevem története elég egyszerű.
Bár ez gyilkosságot jelent és murderer jelenti a gyilkost ami talán magyarul jobban hangzik de angolul a murder nekem nagyon faszán néz ki.
Meg már a 3 az megkülönbözteti egyedivé teszi ezért oyl exkluzív :D

mivel sok helyre regeltem és a murdert számoztam 1,2,3 és a 3 maradt meg :D

és én szó szerint ejtem vagyis nem mördah hanem murder3 így magyarosan.

hispan":3t0spx41 mondta:
Mi volt ez a sztori??? :)

szal az volt hogy Pyura írta pm-ben ,hogy nem én vagyok -e egy másik fórumról aki valamifél motort keres, a vicces az volt hogy elmeséltem widrának is erre azt mondta neki van eladó mesze nem kell-e :lol:

hispan
rang: Site Admin
Elküldve: Szer. Jan. 14, 2009 6:31 pm

hispan":26xs3k0a mondta:
A hispan azt jelenti: spanyol. Mármost elég sok spanyol van ahhoz, hogy főleg nemzetközi oldalakon egyik ilyen névvel futkározzon.. Érted... én meg nem szeretek álneveken regelgetni, olyankor jönnek a variációk...

én végig aszittem Oroszt jelent. meg-hajol

Ja am a történetet én se meséltem még: az első game, amit neten játszottam, az Age of Empires II. volt. Abban én mindig, most is, spanyolokkal játszottam/játszom, innen a hispan név. Persze az MSN Gaming Zone-on ilyen név már volt, így lettem hispan1... aztán az 1-es ottragadt hosszú évekre és csak az utóbbi hónapokban szabadulok meg tőle szisztematikusan... Tegnap az utolsó lépés is megvolt (eddig hispan1.hu volt az odalam, most lesz simán hispan.hu)...

most nem tudom hogy mire szavazzak, gimis vagyok de dolgozom is es nyugdijjas szeretnek lenni.
Name: Csabi
mit szokas meg ide irni?
tart hely: T.Becse
A.I.:M. Ciplity A.I.
hobbi: amikor epp nem a gep elott ulok, vadaszok(kis vadra, meg szoknyara),
agresszivabb pillanataimba boregeret gyartok a szamitogepes egerbol.
nah roviden ennyi

Vissza
Top Alul