Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Nem szeretnék kimaradni én se :lol:

name: Csufor Gábor
date of birth: '92. 03. 19.
address: Magyarország-Heves megye
hobby: zenélek (ebbe beletartozik a zeneszerkesztés is) Hands Up! & House stílusban ill. játszok. ezek kívül érdekel még az Airsoft is
education: közgazdasági szakközépiskolába járok és kéttan nyelvű idegenforgalmis vagyok :D most októbertől pedig weblapszerkesztést fogok tanulni

Asszem ennyi :roll: :lol:

UI: myVIP-en jelölhettek nyugodtan ha úgy gondoljátok! :wink:

Huhu! nem is láttam, hogy van ilyen topic jó hogy felhosztad gabriel! 8)

Akkor én is bemutatkozom a nevem Ádám, 19. élet korom felé haladok és külföldön élek/dolgozom immár 8-9 éve! Nagyon szeretek idegen nyelveket tanulni, kosarazni és gépezni! Hát kb ennyi!

kuku! :D

Na már én is jó ideje itt vagyok szal bemutatkoznék:

név: Péter Marcell
született: 1994.01.14
érdeklődés:bármilyen game (szimulátorok és kaland kivételével), úszás, horgászat, illetve airsoft(az utóbbi 1 hónapban) ,olvasás

na úgy érzem ennek is eljött a ideje

név:Adamecz Ádám
született:1991.02.15
Általános iskola:Szele Ált. Iskola
Középiskola :Újszász Szakközépiskola Közlekedés Szak
később Számítástechnikai ismereteket szeretnék elsajátítani
hobbi:gépezés,horgászat,foci,gyúrás,meg persze STALKER

Danken Meklód vagyok a Meklód klánbó öccáz éve születtem a skót fefődőn...

sztem nem birna sokaig meklod mert jonne 1 kimera es megenne.

amugy ide eletrajzot kell irni?? vagy mit?

nev:Geza(maradjunk ennyiben a lenyomozhatosag erdekeben)
varom h 17 legyek majd jovore :D
svedorszagban tengetem eletem mar majdnem 1 eve
tanulok, bar most 3 teljes hetem van tanulas nelkul ebbol 2 het volt a helyi SAAB gyarba h ismerkedjek a munkatipusokkal a 3.het pedig szunet szoval havai :D
hobbi:informatika,stalker es egyeb jatek mindenmennyisegbe,film,zene,lanyok,fozes

de ja hegylakó az halhatatlan vazze. Csak ha levágod a fejét akkor murdál meg. Különben újra éled. A stelkerben meg nincs alkalmas vágószerszám, szal vegyétek úgy, hogy god módba vagyok. Ja és persze csak egy maradhat a zónye, vagy én. 8)

es mivan akkor ha leharapjak a fejed?az oan mintha levagnak mert eltavolitodik a fejed a testedtol.
ha kes kell mindenkepp akkor pedig ott a stalker bicska amivel a szalamit eszik es a kenyeret szelik

az kizárt dolog mer ahhó kard kő, nem láttad a filmet? A stlakerben meg nincs kard, szóval én nyertem XD

Különben is, "csak egy valaki lesz megjutalmazva"... :D

Na beköszönök nehogy bannoljatok.Mongyuk nekem már van egy pár hozzászólásom úgyhogy biztonságban vagyok.

Bemutatkozok én is egy gamer vagyok a többi közül nem befordulós fajta szeretek élni és még szeretnék még 1-ideig :lol: . A mottom ésszel élj és tovább élsz a bosszú édesit (saját vélemény) a pénz boldogit valamilyen szinten :wink:

15 éves középiskolás vagyok.
Magyar és itt is élek(Ózdon) :D
érdeklődési kör:minden a divat és még néhány iylen dolgon kívül.

megjegyzés:
Ahol bármely oldalon Murder3 nevű nickest láttok az én vagyok még van a Pmurder3 nickrm az is én vagyok mindenütt.
Plussz vhol a Deadliest Project a profilomba mindig ki van írva :D

Ki lehet a nyugdíjas? :D

Ja igen ha bárhol hispan1-et láttok az én vagyok :D Ha hispan-t, az nem biztos, de elég valószínű :D:D:D

Vissza
Top Alul