Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
pYura...

csak úgy írtam, mer amióta vagyok láttam vannak szegediek, azt mondom mindig figyelem hátha látok 1 arcot, aki úgy néz ki mint az avatarod, és akkor tudom hogy te vagy... :D najonem. mind1

amúgy jgypk-n vagyok, társ.tan-on...

Mint, a legkisebb ugrifüles aki kijáccotta a 18 éven felülieknek jelzéstén is beköszönk csak ugy lightosan.
Név. Bond, James BOnd
lakhely: Ha megmondanám megkéne öljelek.
Foglalkozás: Tanulok
Hobby: Foghuzás, Kínzás Giylkolás adatszerzés-megsemmisítés
Cél: Leleplezni az UHSF álnéven műlödő orgazda hálózatot
Az adat 5mp-n belül megsemmisül.
3...
2...
1....
BUMM!

dezodor":39gt6sbf mondta:
pYura...

csak úgy írtam, mer amióta vagyok láttam vannak szegediek, azt mondom mindig figyelem hátha látok 1 arcot, aki úgy néz ki mint az avatarod, és akkor tudom hogy te vagy... :D najonem. mind1

amúgy jgypk-n vagyok, társ.tan-on...

iwiw-re tettem fel képet, arról talán megismersz :mrgreen:

Né' má', de bunkó vagyok, itt szöszmötölök a fórumon már egy ideje, és még csak be se köszöntem ide! Sorry mindenkinek!

Név: ATENP (Attól Tartok Ez Nem Publikus :D)
Született: 1985
Foglakozás: a SOTE-n vagyok orvosi informatikus hallgató
Hobbi: sok van - szeretek zenét hallgatni, olvasni, rajzolni; ha sportról van szó akkor szeretek úszni, bringázni, bár ezeket ritkán művelem, mert igazán a vívásért rajongom (párbajtőrözöm), de lassan orientálódom a sportlövészet felé is; érdekel a számítógép, a programozás, mostanában ráharaptam a military témára, imádom a szerepjátékokat, régen nagy FPS gyűlölő voltam, de a szabad idő hiányában és a S.T.A.L.K.E.R. révén kezdek erre is rákattanni.
Honlap: http://kimmuriel-hun.deviantart.com/

Huh, ez jó hosszú lett! fogatlan

xSomAx":1zuoj9ng mondta:
Na akkor következnék én
Nevem:Mályi Soma
Születtem:1991. Aug. 13.(Csütörtök 10h)
Hobby:Makettek, modellek S.T.A.L.K.E.R, meg minden ami fps, meg minden ami jó!
Foglalkozás, meg egyebek:Tanuló, sztókerező, meg ami jön nyári melók stb.
nemtettem hozzá:grafikusnak készülök, erre hajtok, meg szeretem a cicám, meg a YOYOzást(nemafayoyo hanemacsapágyas:)

hmm akkor nem leszek bunko én is bemutatkozok.
nevem vidra péter 22 vok osanban melozok mint ov
tehát munkaszinten dirigálok.szabadidömben meg szintugy dirigálok:D
mivel eogista beképzelt öntelt stb vok:D
de amugy jofejis:)
ja amugymeg van egy kutyám,ill még imádok stalkerezni nfsezni,oblivionozni,tehát kockulni.
meg persze zene.annélkül nem tudok élni kb.
abbol is a német electro techno tech-house,minimal.meg a régi dnb még 2000 környékéröl.
hmm asszem mindent elmondtam
eazy:)

na rám is rámjött a bemutatkozhatnék...

név: Szógrádi Márton
előélet: nincs bírosági eljárás, nincs felfüggesztett büntetés a BÜVI-ben ( BÜntetés Végrehajtási Intézet ) jelenleg szabadlábon van
foglalkozás: győri Révai gimnáziumban okosodok, művelődök később vegyészmérnöknek készülnék, de előtte be kéne jutni a veszprémi egyetemre. Világéletemben szerettem az FPS-eket, de a STALKER fanatikussá tett.Sokat gitározok lassan belépek valami bandába vagy csinálok egyet minen héten valami koncert ha lehet ( folk metal, rock, metal, Nemzeti rock ) , szal ha valaki budapesti ember megy ilyenre az szolhatna majd ha lesz valami köszönöm! nagyjábol ennyi..

Kimmuriel":2iuohi6v mondta:
xSomAx":2iuohi6v mondta:
nemtettem hozzá:grafikusnak készülök, erre hajtok
Ööö, azt meg szabad kérdezni, hogy milyen grafikus? Számítógépes grafikára gondoltál, vagy hagyományos kézire (papír+ceruza)?

Papír ceceruza, de nem ien egyszerű, mert Biogrfikusnak készülök. bogarakat, szerveket, öregördögveséjét fogok azaz szeretnék rajzolni.

Eljött a bemutatkozás ideje.... vagyok, aki vagyok, 24 éve, szakmámat
tekintve informatikus vagyok, egy bankban dolgozom, mellette meg a
miskolci egyetem bölcsészkarán vagyok III. éves politológus-hallgató.
Jövőre fogok szakosodni, két szakom lesz: Külügy+Biztonságpolitika.

Főbb érdeklődési köreim: informatika, történelem \e két dolog, tudom kissé fura páros\, politika, a politológián belül külügy, és bizt.pol. (mint a szakpárom is mutatja :-)
Külügyön belül, meg Oroszország és a régi Szovjetunió utód-államai a főbb érdeklődési köreim.

én is, úgylátom egyedül képviselem a munkásosztályt

Ne hidd, szinte mindenki dolgozik de ciki beírni, hogy "Mc Donaldsban dolgozom" áááá ugyan már :lol:

a burger king az jobbb (de haver is dolgozott egy nyáron átt ott és amiket mesélt ...... :D )

Akkor én is:
Molnár Gábor vagyok, 25 éves, végzős környezetgazdálkodási agrármérnök hallgató, büntetlen előéletű, a helyi Polgárőrség tagja, szabadidőmben informatikusként és kertészként dolgozom, hobbijaim: FPS-ek /STALKER, MOHAA, COD/, olvasás, fotózás.

Vissza
Top Alul