Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Már középsuliban is ittunk :lol: ma lesz gépész villamos csúcstalálkozó :lol: este (Szakest) :roll:

Igaz hogy koromnál fogva kicsit kilógok a sorbol de ez vagyok én:)

Név: K. Ferenc
Szül:1969
Mult:ZX Spectrum,Commodore 64,Idegenlégio,Afrika,Playstation,PC
Jelen:3 feleség, 4 gyerek, melo, PC
Jövö: Biztos elhullás a zónában:)

Kiriyama":6rwnx5it mondta:
Igaz hogy koromnál fogva kicsit kilógok a sorbol de ez vagyok én:)

Név: K. Ferenc
Szül:1969
Mult:ZX Spectrum,Commodore 64,Idegenlégio,Afrika,Playstation,PC
Jelen:3 feleség, 4 gyerek, melo, PC
Jövö: Biztos elhullás a zónában:)
És most magázzalak vagy tegezzelek? :D :D viccet férretéve te biztos fel fogod emelni a 16.5 átlag életkort a fórumon. :D

Úgy látom hogy mindenki bemutatkozott ezért ezt én is megtenném:
Lakhelyem: Mezőkövesd
Foglalkozásom: tanuló vagyok egy szakközépiskolába
Életkorom: 17 agyilag 2 :D
Hobbi: stalker fórum (most már), minden ami kapcsolatos az sz.géppel

sajt88":27q0oukd mondta:
Crayon":27q0oukd mondta:
Ide kellett volna posztolni előccör de mostakkorpótlólag ien iWiWesadatlapbaromság:

név: Crayon
lakhely: Győr
szül. idő: 1988
Foglalkozás: lusta disznó, kocka.
Érdeklődési kör: elektronika,híradástechnika,hálózati programozás
Kedvenc kaja: PiZZa
Kedvenc pia: SöR (my old nick was: 0ldSkooL <3 SöR)
Életcélom: 0E végzetes kivétel megakadályozása csavarhúzóval

Az utolsó és legfontosabb: NEM vagyok EMO és mégegyszer: NORMÁLIS vagyok. Értsd: Fel tudom ismerni a saját nememhez tartozókat mint inputot és intim közeledésükre ERŐTELJES ELUTASÍTÓ outputot generálok. Fel tudom ismerni a sz*r divatzenét mint inputot és hasonló OUTPUT értéket produkálok mint az előzőnél.
Dióhéjban ennyi.

És IRQ koccanás nem szokott lenni ? Hány Volt a H és L érték ? Ki lehet sütni téged ? Lehet benned C+ ben ill. Delphiben irni , vagy csak gépi kódot eszel ? :lol: :lol: :lol:
IRQ koccanást kikérem magamnak ahhoz a rendszer jól tervezett.
Néha ha egy bulin elszalad velem a ló szokott lenni túlcsordulás...
I/O működés kielégítő. A szép szavakkal nálam nem lehet elérni semmit. Aki barátkozni akar kezdjen el tanulni Assembly-t... vagy legalább C-t (Utóbbinál tolmács használata kötelező...)

PIC és Assembly mi? Nem tán Kossuthos valaki? Mert ha az, tüzes kézfogásra nyujtom a kezem!! :lol:

Kossuth Zsuzsanna Gimnázium és Szakközépsuli 4. évének egyik elektró szinpada a PIC programozást tanitja és Assembly nyelvet. Pont ezen a szintéren vok most !

sajt88":10mzt08t mondta:
PIC és Assembly mi? Nem tán Kossuthos valaki? Mert ha az, tüzes kézfogásra nyujtom a kezem!! :lol:
Tartókodási hely: Győr
Iskola: Pattantyús Ábrahám Géza Ipari szakkoözépiskola és Á.M.K. Automatizálási technikus szak technikum.
(Mellette Szécheny István Egyetem Villamosmérnök szak hallgató)

ÁÁ Te is villamosmérnöknek tanulsz! király ez a legjobb szak! Az az igazi villanyos aki mindig italos és soha sem hányja le magát! A ZH-n üresen adja be a lapot és a sarokban bassza el az egész napot:D

Crayon":1136onqk mondta:
sajt88":1136onqk mondta:
Tartókodási hely: Győr
Iskola: Pattantyús Ábrahám Géza Ipari szakkoözépiskola és Á.M.K. Automatizálási technikus szak technikum.
(Mellette Szécheny István Egyetem Villamosmérnök szak hallgató)

Hmm ...Érdekes .. Aszittem rokon lélek lesz itt is .. Villanyfighter, uh ? Jó szakma a' ! Soksikert hozzá! :wink:

Szevasztok!

Nekem is sikerült megszerezni a játékot!
Remélem nem csalódom benne!

S majd bombázok mindenkit a kérdésekkel :D

Z

Levélben valaki meg akart győzni, hogy ő tényleg nem tud kimenni az ajtón :) Lehet, hogy a bug tényleg bug, csak az emberek elhanyagolható részénél jelentkezik csak? :D

Na várjál. Olyan modot írtam h hanyattvágódtok...

Az ajtónyitó handler scriptből kivettem azt a feltételt, hogy felvetted az alapmissziót.

(Ezzel még jobban fognak szívni a droidok, mert így azt se fogják tudni merre induljanak :D)

Vissza
Top Alul