Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Akkor én sem maradok ki a sorból ha már van ilyen topic ! Szasztok 19éves vagyok és szeretek sok mindennel foglalkozni, de főleg bringázni (DownHill) néha weblapokat készíteni :D meg zenét is készítgetek amatör szinten php val flash-el is kicsit barátkozok szeszelek a barátaimmal jah és én is birom a vörösboros kólát meg a zsíroskenyeret sok hagymával meg sorolhatnám amúgy most villamos mérnöknek talnulok és ennyi nagyjából...

Ide kellett volna posztolni előccör de mostakkorpótlólag ien iWiWesadatlapbaromság:

név: Crayon
lakhely: Győr
szül. idő: 1988
Foglalkozás: lusta disznó, kocka.
Érdeklődési kör: elektronika,híradástechnika,hálózati programozás
Kedvenc kaja: PiZZa
Kedvenc pia: SöR (my old nick was: 0ldSkooL <3 SöR)
Életcélom: 0E végzetes kivétel megakadályozása csavarhúzóval

Az utolsó és legfontosabb: NEM vagyok EMO és mégegyszer: NORMÁLIS vagyok. Értsd: Fel tudom ismerni a saját nememhez tartozókat mint inputot és intim közeledésükre ERŐTELJES ELUTASÍTÓ outputot generálok. Fel tudom ismerni a sz*r divatzenét mint inputot és hasonló OUTPUT értéket produkálok mint az előzőnél.
Dióhéjban ennyi.

Sziasztok!

Eddig ENSZ megfigyelőként tevékenykedtem honlapotokon és a fórumon!
Egy véletlen keresés folyamán fedeztem fel a honlapot és nagyon megtetszett. / megfelelő mennyiségű és minőségű info és frissítés /!

Amúgy Gábor vagyok 22 éves hallgató / mint fentebb is említettem :) /
Nick-em Rat.

És nem utolsó sorban S.T.A.L.K.E.R. hívő vagyok! / már kezdetektől fogva nagyon várom /

A beta-ból nethiány / illetve sz*r net miatt / kimaradtam, de majd a teljes!

Addig is míg eljön a bűvös márc. 22, mindenkinek sok türelmet kívánok a várakozáshoz.

Crayon":2l8hzqi2 mondta:
Ide kellett volna posztolni előccör de mostakkorpótlólag ien iWiWesadatlapbaromság:

név: Crayon
lakhely: Győr
szül. idő: 1988
Foglalkozás: lusta disznó, kocka.
Érdeklődési kör: elektronika,híradástechnika,hálózati programozás
Kedvenc kaja: PiZZa
Kedvenc pia: SöR (my old nick was: 0ldSkooL <3 SöR)
Életcélom: 0E végzetes kivétel megakadályozása csavarhúzóval

Az utolsó és legfontosabb: NEM vagyok EMO és mégegyszer: NORMÁLIS vagyok. Értsd: Fel tudom ismerni a saját nememhez tartozókat mint inputot és intim közeledésükre ERŐTELJES ELUTASÍTÓ outputot generálok. Fel tudom ismerni a sz*r divatzenét mint inputot és hasonló OUTPUT értéket produkálok mint az előzőnél.
Dióhéjban ennyi.

És IRQ koccanás nem szokott lenni ? Hány Volt a H és L érték ? Ki lehet sütni téged ? Lehet benned C+ ben ill. Delphiben irni , vagy csak gépi kódot eszel ? :lol: :lol: :lol:

Nekünk suli mellett kocsma van , úszás helyett egyesek oda járnak...ebből van a szitu most :roll: :wink:

Vissza
Top Alul