Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Legalább ide kéretik minden új felhasználót egy hsz-val beköszönni, igazolva ezzel, hogy regisztrácjuk valós. (Sajnos a hamis regek miatt kénytelenek vagyunk minden olyan tagot törölni, akinek hetekig nincs 1 hsz-ja sem.)
Aki akar ide írhat magáról :wink:

Neked már van már hsz-d máshol biztonságban érezheted magad :wink:

Mivel keveset vok itt fenn a fórumon gondoltam csak leadok 1 köszönést, h vagyok , csak mégse .. :lol: Ugyhogy : CHOKOLOM :lol: :lol:

Sziasztok !
Beköszönök, hogy ne nézzetek botnak ! :D
Eddig read only üzemmódban voltam, de jó kis fórum, igy beregeltem.
Ja, és én is nagyon várom évek óta !!!

Sziasztok!

Nagyon tetszik az oldal. Pontos informáciokkal,és tetszetös(Stalkeres)külsővel. Sajnos én lemaradtam a Bétákról,de a véglegesben mindenképp jelen leszek.

Kiriyama":13bo4yn4 mondta:
Sziasztok!

Nagyon tetszik az oldal. Pontos informáciokkal,és tetszetös(Stalkeres)külsővel. Sajnos én lemaradtam a Bétákról,de a véglegesben mindenképp jelen leszek.

Hozott Isten a csoportban .. Ne félj nem te vagy az egyedüli , és a kész játék ezeknél a diribdaraboknál toronymagasan jobb lesz .. Kitarás!! :lol: :roll: :wink:

Ék- Ék- i irány és Budapest ?
"Ejnye fiam nem tudod a mondókát előttem észak hátam mögött dél balra a nap nyugszik jobbra meg kél ! " :D

Paraszt létemre be sem mutatkoztam.Hát most megteszem:Hello!Milán vagyok és nagyonvárom a stalkert,meg szeretem a zsíroskenyeret lilahagymával meg sörrel.Hát megvolt a kommersz bemutatkozás:) Egyébként nagyon jó az oldal!

Vissza
Top Alul