Barmen-Supermarket (AllStuff v2)

Crayon

New Member
Csatlakozás
2007.02.24.
Üzenetek
450
Reakció pontszám
0
Hely
near 127.0.0.1
Webhely
www.akatsuki.hu
Leírás:
Ez tulajdonképpen az AllStuff helyettesítésére jött létre.
Minden Barman típusú karakternél megvásárolható minden cucc ingyen. :)
A mentésekkel működik, NEM szükséges új játékot kezdeni.

Letöltés:
http://stalker.akatsuki.hu/mod/Barmen-S ... LKERCS.zip
ha ez nem megy, mirror:
http://crayon.tauri.hu/misc/Barmen-Supe ... LKERCS.zip

Telepítési leírás most is van benne, tessék olvasgatni :)
Screenshot:
barmen-supermarket_mod.jpg

Nagyon szépen köszönjük a mod-od Crayon!

Minden elismerésem a tehetséged előtt :oops:

Üdvözlettel: Wotanson

Gamedata könyvtáram nem volt, bemásoltam a mod-osat a CS-mappába, átírtam az ltx - file -t de nem működik a mod, mitől lehet? Lehet azért mert 5-ös patch-em van fenn?

Wotanson":16qotnx8 mondta:
Gamedata könyvtáram nem volt, bemásoltam a mod-osat a CS-mappába, átírtam az ltx - file -t de nem működik a mod, mitől lehet? Lehet azért mert 5-ös patch-em van fenn?

1.5.05 alatt csináltam/teszteltem, nekem tökéltesen működött vele. Nézd meg a mappastruktúra biztosan stimmel-e illetve, hogy az fsgame.ltx tényleg jól van-e módosítva.

Ez a mod kompatibilis az AllStuffal, bár azt feleslegesnek tartom ha ezt felteszed.
Ja és sokadszorra is leírom (bár elég sokan megértették mi a célja ennek), hogy NEM a csalás és a játékélmény rombolása miatt készült, hanem azoknak szól akik már legalább egyszer végigjátszották a játékot és kipróbálnák a többi fajta cuccot is.
(én személy szerint a legjobb artifact kombót próbálom összehozni 3 és 5 slotra, ezért is ad minden artiból többet a pultos)

Szia Crayon!

Köszönöm szépen a válaszodat! Amúgy nem kell leírni olyan sokszor hogy "...NEM a csalás és a játékélmény rombolása miatt készült..."

Szerintem csudajó dolog (főleg ha meg tudom csinálni hogy működjön :D ) mert ez nemhogy rombolja, de FOKOZZA a játékélmányt avval, hogy lehetőséget ad olyan karakter formálására, amilyet csak akarsz. Na és kitalálsz egy sztorit, pl. hogy "...valaki megbíz valamivel, és most odaad hozzá minden fegyvert meg egyéb cuccot ami kell, csak úgy ..." és mész aztán dirr-durr! :wink:

Sok sikert a további mod-jaidhoz!

Üdvözlettel: Én

Jaja! Ez most így egy kis Quakes vagy Serius sam-es beütést ad a dolognak! Lőszer meg fegyó annyi mint a szemét, csak darálni kell. Sztem sincs vele semmi baj:D

persze hogy létezik, ilyenko csak nevezd át a gamedatát akármire, oszt amikor már nem játszol mp-be, visszanevezed gamedata-nak.

Kedves Dezodor !
Valóban te vagy a Priboi Story alkotója ?
Csak azért mert lehetne magyarul is megalkotni ?
Jó lenne ha magyarul lehetne játszani vele, biztos többen is így vélik !
Köszönet a magyar S.T.A.L.K.E.R.-ek nevében is !

Crayon lenne egy bajom:

1.

Feltettem a modot és nem indul el az eredetivel. Azt irja ki h, helyezze be az eredeti CD-t, ha kitörlöm a gamedata mapát akkor meg fut rendesen

2. Haverom nem találja mit kell átírni.[/list]

Hi

Én is felraktam a 05 ös pecshez de nem változott,a szabadúszóknál néztem meg.A gamedata meppát bemásoltam a többi közé mert nem volt gamedata,meg át ís írtam true ra de nemjó.
Na most visszamentem az ingoványba és ott van minden az eladónál.

A mod még manapság is tökéletesen megy 05ös patchnél. A hozzám hasonló bambáknak üzenem, hogy a Crayon által említett "barman" tipusú npc az nem az amelyik fegyvereket és péncélokat árul "pl. Sido", hanem amelyik a jutalmakat adja és vodkát, egyéb ilyesmit lehet venni nála. (pl rögtön a cs bázison Rideg. Az angol nevét nem tudom sajna, magyar verzióm van.)

Igen, tudom, de szép vagyok nem okos :roll:

Vissza
Top Alul