Band of Brothers (2001)

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
605_band_of_brothers_468.jpg

Remek II. Világháborús sorozat. Port.hu-n 10-es az átlaga :Y
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... unty_id=-1

Még csak az első részt láttam. Látszik, hogy igényes :R

10 részes: http://en.wikipedia.org/wiki/Band_of_brothers#Episodes

Díjak és jelölések:
Emmy-díj (2002) - Legjobb televíziós sorozat - drámai kategória
Golden Globe díj (2002) - Legjobb televíziós sorozat - drámai kategória
Golden Globe díj (2002) - Legjobb televíziós sorozat - drámai kategória - legjobb színész jelölés: Damian Lewis

:))

2. rész már sokkal akciódúsabb volt, 3. pedig nagyon drámai :|

Mindig meg akartam nézni. De csak a 6. meg az utolsó részét láttam. Az M1 néha adja. Ha lenne megint akkor létszives szóljatok.

Az HBO-n láttam,nagyon tetszett.Meg is szereztem dvd-n.Végig követi egy század életét a kiképzéstöl a győzelemig.Kiválóan ábrázolja a különböző emberi jellemeket,az aljasságtól a heroikus tisztességig.Volt egy alak,mindig szivar volt a szájában,a Duke Nukem Forever jutott róla az eszembe.

Zsír! Ha haverom ideadta szinte az összes részt csak a 7.meg a 8. nincs meg. :D :D
Már megnéztem az első kettőt. Holnap délután Carentan. #B #B #B

a szomszédos videótékában meg lehet venni a sorozat összes ! részét dvd-n 4 ropiért

most akkor pontossan ez mit takar a normandiai partlaszállás után vagyunk vagy később ?

A történet 1942 nyarán kezdődik és 1945-ig a II. világháború végéig tart

akkor mégsem lehet ez olyan rossz sorozat (talán a bia fejlesztői is ebböl vették az ihletet hmm )

Szerintem kiváló történet és látványosra is csinálták.Mondjuk 120 millió dollárból lehet is :D

Megyek a szemészetre.... mielőtt szobát csináltam volna átnéztem a sorozatos meg a filmes részt is erre nem sikerült kiszúrni hogy itt van :cry: :cry: :cry: lol2 lol2

Na igen. Örülnék ha minden háborús filmet ilyen igényesen meg tudnának csinálni :) .

Nem sok ilyen monumentális film készült a II.Világháborúról.Nekem külön tetszett,hogy az IGAZI katonák megemlékezéseit is beillesztették a filmbe.

Vissza
Top Alul