Bakancslista - avagy mi dolgom még az életben ?

Van bakancslistád

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

• az meg mi ?

• Összes szavazó
    0
Big Man":1zavl0go mondta:
Scarecrow":1zavl0go mondta:
nekem egyszer azt mondták: "Te vagy valaki leszel, vagy senki!" Na mármost én senki nem akarok lenni, az viszont mind 1 hogy éltemben vagy holtomban vagyok valaki!

Akkor mos kezet, mert a legutóbbi találkozásunkkor koszos volt a körmöd alja és úgy egy normális nőhöz nem nyúlhatsz! lol2

Touche,le' kandur.

Big man: nem igazán értem mi köze van az életcélom elgondolásának a nőkhöz... de a koszos köröm kicsit sértő volt... elötte nap dolgoztam kertészetben... a másik meg az hogy volt olyan, hogy 2 hét sikárkefés napi mozdulat sor tudta csak kivinni a koszt... természetes hogy akkor nem hívok el egy csaj étterembe...
Püspök: WTF?

[mod]Az offolást jelöld a megfelelő színnel - Tibi[/mod]

Én is dolgozok még sem retkes a kezem, mert meg mosom és a körmöm pedig levágom, hogy tisztán lehessen tartani.

A kívánságaitok egy részét már volt szerencsém átélni:
Voltam Ukrajnában 10-12 alkalommal és nem vágyok rá, hogy még több időt töltsek ott, főleg nem bringával, mert az útjaik valami katasztrofálisak.
Hegymászás? Minek?
Volt már feleségem és pár tartós kapcsolatom, de az biztos, hogy nincs az a nő akivel az éltem letudnám élni, bár nő nélkül talán egy napot sem bírnék ki.
Nem akarok hős lenni, mert azokat arról lehet megismerni, hogy halottak!
Nyugodt, békés öregkor? Ja addig amíg mentálisan és fizikálisan érdemes élni, utána hőkezelés és irány a Duna.
Stalker tábor: S.T.A.L.K.E.R. / 2011-08-13, Hatvan-Nagygombos Már regisztráltam
S.T.A.L.K.E.R. 2011-08-13 Tázlár Már regisztráltam
és ügyködök azon, hogy legyen egy S.T.A.L.K.E.R. Kecskeméten is a volt készültségi reptér bunker rendszerénél valamikor július közepén. Itt:http://maps.google.hu/maps?hl=hu&client=firefox-a&channel=s&q=kecskem%C3%A9t&ie=UTF8&hq=&hnear=Kecskem%C3%A9t&gl=hu&ll=46.940814,19.74889&spn=0.00649,0.013626&t=h&z=16

És mit nem mondjak elég kalandosra sikerült eddig az életem.

Big Man: hiába nem offnak szántad, semmi köze a témához. Az off szín meg ott van a betűszínek között, ,,OFF (nem témába vágó részek)" elnevezéssel. Szerintem nem tűnik túl bonyolultnak. Amúgy meg az utóbbi hozzászólásodban sem jelölted. És dupla hozzászólás sincsen. Mondjuk ezek benne vannak a szabályzatban is, jó lenne ha elolvasnád.

Igen,még az alant futó dialógusról-térben és időben elnyújtott valószínűleg- eszembe jutott valami fontos életcél: "KIKERÜLNI BÁRMIFÉLE OFF-OT ÉS ELKERÜLNI A BANN-T!"
Nemcsak itt,mindenhol!
Jog és szabálykövetés mindörökké
:x

zombimorzsi: te most örülnél neki, hogyha minden topic tele lenne százféle témájú hozzászólással és egyedül csak azt nem találnád meg amit keresel? Ez csak az ilyen esetek megelőzésére szolgál, semmi másra. Tudtommal meg még eddig senki nem kapott ban-t azért mert offolt volna.

nah ha már itt tartunk akkor itt az enyém:) :
1. családotalapítani az ideális nővel.
2.bángyigyámp(bocs nem tudom,hogy kell leírni:D
3.szerepelni egy filmben.
4.találjam fel az ingyen energiát:DDD
5.legyen sok nöm.
6.végezzem el a sulikat és sikeressé válni.
7.vezetni egy ferrari-t
8.résztvenni egy igazi csatában és azt túlélni.
9.igyekezzek minnél késöbb meghalni:))
tudom nagyon butaságok de azért jók lennének!!:)
szerk1:
10. megtalálni az élet értemét.

zolika: bungee jumping
továbbá ütközést látok az 1es pont és az 5ös ponttal, hacsak nem akarsz egész háremet magadnak, de azt sajna csak külföldön teheted meg...
jah és a 10es pont: életed értelme az hogy mi a célod az életben, ha azt tudod és a hozzá vezető utat is akkor megtaláltad a kérdésre választ is... de röviden: Élni! és NEM Túl élni az életet.

Scarecrow:köszönöm.
az 1-es pontot.és az 5-ös pontot. nem, eggyidőben gondoltam.hanem úgy,hogy fiatalon legyen sok barátnőm. és mikor már leéltem az életem ráérek egy nővel leélni az életemet. és a 10-es pontra köszönöm a választ.

Tudom nem teljesen ide illik, de még leginkább ide a kérdésem a tagsághoz:
Adtatok már vért? Vagy tervezitek?

Nem adtam még soha, de ha szerelmemnek, családomnak, netán barátaimnak hirtelen mondjuk szüksége lehet rá, boldogan adnék :)

Pár embert nem értek...Komolyan az jelenti neki a boldogságot (igen, boldogságot...ezért bakancslista), hogy háborúban vegyen részt és embereket öljön? Vagy egyáltalán háborúra vágyik? Rövid az élet, ne másét akarjátok elvenni ezalatt vagy ne olyat akarjatok ami több százezer-millió ember életét veszi el. Mindig is voltak, vannak és lesznek is zakkant emberek akiknek ez a boldogság...ne gyarapítsuk ezek számát...Ja és egy háború nem olyan mint az FPS játékokban és ha eltalálnak az tényleg fáj. :D

Itt egy aranyos videó ehhez a témához :)
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6Wf8yEb1cwY?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6Wf8yEb1cwY?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Vissza
Top Alul