Bakancslista - avagy mi dolgom még az életben ?

Van bakancslistád

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

• az meg mi ?

• Összes szavazó
    0
"Jóvanna"! De csak azért,mert fiatal vagy. Tudod....majd változik ez is.

kiegészíteném az enyémet:
3: Kalandossá tenni az életemet
4: Felfedezni 1 idegen fajt
5: Felfedezni a Csillagközi Meghajtást
6:Társ kapcsolat egy Idegennel ^^

Hát Scare furcsa, de ahány ember annyi gondolkodásmód.Érdekes, felőlem engem elfelejthetnek, valami olyasféleképp gondolom, hogy az utódaimban élek majd tovább valamiféle módon.De ha nem, akkor sincs semmi baj, mert amikor halott vagy már m tök 8.Én semmiképpen sem halnék hősi halált, direktbe meg méginkább nem.Ha úgy hozza az élet, akkor hát istenem mostmár mindegy, de inkább élvezem az életet addig amíg élem.Na mindegy.

Hogyha valakinek nem jó lenni, akkor én inkább leszek senki.Na mindegy, ahány ház annyi szokás.

scar! arra a lehetőségre nem gondoltál hogy senkiként is tehetsz valamit másokért, vagy a világért,? (de nem akarom szétoffolni a topikot)

Ez tetszik! Leírni az életcéljaimat? Megpróbálom.

- Megválni a gondjaimtól.
- Kijutni a stalker táborra.
- Egyszer valami jót is tenni.
- Meggyógyulni.
- Végre megtalálni az igazit.
- Részt venni egy életre szóló kalandon.
- Csatlakozni a honvédhez. :D

Scarecrow: Helyes!
"Egy gondolat bánt engemet:
Ágyban, párnák közt halni meg!
(...)
Ott essem el én,
A harc mezején,
(...)" (...és hoppá, úgy lett, ...kábé. meg-hajol )
(Igazából nem csak ez az egy.) Nekem sincs kedvem 90 évesen élni, betegen, bénán, félhullán - az már nem élet nekem.

Pvtneo: "4. Részt venni egy valódi csatában" Nem lenne rossz, de melyikben, hol? Háát, izzé...

lpmaskmancick:
"nyáron leforgatni a stalker témájú filmünket haverral
eljutni a Zónába
kapcsolatot létesíteni nővel"
Ez mind szép és jó, nekem is céljaim ezek, de ugyan már hagyjuk az UTÓPIÁKAT!
(Lehet mégse utópia: a Zónába ki lehet jutni és a filmen is rajta vunk mán... :DDD)

joeetm":19iyad8d mondta:
scar! arra a lehetőségre nem gondoltál hogy senkiként is tehetsz valamit másokért, vagy a világért,? (de nem akarom szétoffolni a topikot)

Most értelmezlek: nem akarok a világért tenni! nem segíteni akarok, sem azt hogy kövessenek hogy kövessék a példám... nem akarok más ösvényén járni, mert akkor letérek a saját utamról! Én a magam útját akarom bevégezni! És lehet, sőt több mint valószínű hogy nagyképűn hangzik, de én lenni akarok valaki a világban, és úgy meghalni hogy emlékezzenek rám, nem arra hogy meghaltam hanem arra amit addig tettem... és ezzel egy új pont a bakancslistán:

- Valami nagyot tenni amire emlékezni fognak, amiből történelem lesz :D

lenni akarok valaki a világban, és úgy meghalni hogy emlékezzenek rám:
No offence, de ehhez előbb kell tenni és aztán meghalni, nem fordítva. :D Apropó, milyen lehetőségeid lennének az MH-nál a csuklóddal?

Scarecrow":34gfjb1r mondta:
nekem egyszer azt mondták: "Te vagy valaki leszel, vagy senki!" Na mármost én senki nem akarok lenni, az viszont mind 1 hogy éltemben vagy holtomban vagyok valaki!

Akkor mos kezet, mert a legutóbbi találkozásunkkor koszos volt a körmöd alja és úgy egy normális nőhöz nem nyúlhatsz! lol2

Big Man tudod aki dolgozik fizikai munkát azoknak általában koszok szokott lenni a körmük alja.... gondolom Scare se hülye, oszt ha randira hív valami bigét akkor előtte kicsípi magát....

Vissza
Top Alul