Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
Utólag is jó gamet!

Köszi mindenkinek! Engem már tegnap egyből kiakart valaki kickelni, mert véletlen kétszer is lelőttem :S Nem tudtam, hogy lesz csapatsebzés.

TK-ra legjobb megoldás szerintem ha tudod sebezni a csapattársaidat is, de csak 33%-ban. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor lősz és pár láma beugrik oldalról és elkaszálod őket. Ha meg nincs sebzés az túl irrealisztikus.

pYura":ztdnjclk mondta:
TK-ra legjobb megoldás szerintem ha tudod sebezni a csapattársaidat is, de csak 33%-ban. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor lősz és pár láma beugrik oldalról és elkaszálod őket. Ha meg nincs sebzés az túl irrealisztikus.

Ez nagyon ígyvan csak sajnos időnként vannak olyan nyomik, akik könyörögnek hogy ne legyen team kill mert' bazze így lelövöm a haveromat meg így elhúztok, kérdem én így is lelöjjük őket nem mind1 hogy ők is irtják e magukat. A tegnapi game elég jó volt de most csak 4. lettem szarul ment na de majd ma. :twisted:

Kezdetben TK szerveren játszottam, de aztán ahogy rákaptam a flamethrowerre, átmentem noTK szobákba. Kicsit tényleg irrealisztikus, de az ET-ben amúgy sem reális semmi :)

hispan1":2h64ieqy mondta:
...ahogy rákaptam a flamethrowerre...
kedvenced a soldier :?: én nem nagyon bírom, mert a sok iqlight-os kiskancsó mindig panzerfaustal megy és háát az nem egy nagy művészet...
legjobb a medic. ;)

A PF és az FT a legnagyobb művészet a kés mellett. Aki ezekben igazán profi (mert lehet szépen ölni mindhárommal), az elég tiszteletreméltó. Én egyikben sem vagyok olyannagy ász. De azért tisztelni lehet :)

No de viccet félretéve ahol én szoktam játszani, ott a soldiernek is van (ha megvan medicből is a 4 csillaga) adrenalinja, így a mediccel szemben egész jó esélyei vannak. Azt viszont nem bírom, mikor harc közben tápolgatja maghát felfelé a dobozaival, és közben már háromszor megölték volna...

Más játékokból kiindulva medic rulez, rakéta nooboknak való :evil:

Utálom amikor egy emberre rakétával lőnek... ez nem Quake... Stalkerben szerencsére nem sok ilyen lesz, mert minden egyes töltetért fizetni kell :wink:

Az melyik, amikor egy injelciós fecskendőt szorongat a kezében? Nézelődőben láttam, és van több színben is. Az lenne a medic,

Tegnap olyat láttam hogy azonnal csináltam egy screenshotot :) Az egyik szó szerint ott állt a másik nyakában, és nem tudtak mozgni, csak forgolódni :D. Nagyon lol volt... :lol:

Van 2 féle "felélesztő" medic fecskendő, az egyik narancsos, az fél életet ad vissza,a másik zöld, az teljeset. A medic leveljétől függ. Aztán van néhány helyen a kék fecskendő, az a méreg, a másikat lehet vele ölni, és van a piros, az az adrenalin, magadba szúrhatod vagy ha kifelé áll, akkor másba is.

Először amúgy én sem igazodtam ki. Sokáig azt hittem, hogy a medic akkor is fel tudja magát éleszteni, ha a földön fekszik.

Részben. De aki igazán ki akar nyírni valakit, az még azután is lő az áldozatba párat, hogy már a földön van, hisz annyi a medic, hogy a halálok majdnem 30%-ában 16 másodpercen belül felélesztenek (legalábbis ott, ahol én játszottam). Viszont még pár golyó és akkor tutira kimúlik az ellen.

Hehe BF2-ben nincs ilyen. Ha valakit nem robbanás ölt meg akkor tuti feléleszthető :)

hispan1":29ywua5u mondta:
...az egyik narancsos, az fél életet ad vissza...
a narancs 50hp-t ad (medicnél nem a fele :) ) mediccel sztem poénabb dolgokat lehet csinálni. említetted, h nem szereted ha töltik medicpackkal az életüket és már rég meghaltak volna. az igaz, hogy emiatt nem reális a játék (sok más miatt sem), de ha medicek egyfolytában halottak, akkor ki lenne aki másokat feléleszt? ráadásul mediccel lehet csak eredményesen csapatban menni. +sokkal gyorsabban fejlődik mint a többi karakter +nagyobb killing spreeket lehet csinálni vele (kiv: soldier) fogatlan

Nem attól lesz egy játék jó ha reális, hanem ha kiegyensúlyozott
Egyébként szerintem jobban kellett volna korlátozni az artillery supportot, mert ma pl a fueldumpon(amcsival voltam) mindig a ház elé dobálták a cuccot és elég nehéz volt kijutni..

Slade":zbsvubcf mondta:
Nem attól lesz egy játék jó ha reális, hanem ha kiegyensúlyozott
Egyébként szerintem jobban kellett volna korlátozni az artillery supportot, mert ma pl a fueldumpon(amcsival voltam) mindig a ház elé dobálták a cuccot és elég nehéz volt kijutni..
akkor kell kerülőutakon menni :)

Vissza
Top Alul