Az Én Zónám

Elektormos,és egy normál blowout:
7436867_4409450528eb5a3a1c06c069007a26ac_l.jpg

7436869_86eaae7cb1386a99ce8295f64a94b330_l.jpg

Hmm, két napja folyamatosan hajnali háromig Stalkerezek, de ma el kellett mennem itthonról, most nemrég értem csak haza. Így este hazafele jövet az utcán ahogy megpillantottam az egyik ablakban valami kék fényt, már reflexből akartam előkapni az anomália detektort, és azon morfondíroztam, hogy a kék electro anomália mellett vajon lesz-e artifact, vagy pedig a tetőn beugorva csak egy alap szerelőkészletet fogok találni a kanapén a különös kékes fényű jelenség mellett óvatosan lavírozva... fogatlan

A másik ilyen tiszta flash, hogy körülbelül a SoC megjelenése után kiszedtem a játékból azt a hangeffektet, amikor a PDA-n egy üzenet érkezik, és azt állítottam be a mobilomra SMS-t jelző hangnak. A diplomamunka miatt hónapokig nem toltam a Stalkert, de most, hogy lediplomáztam és nekiugrottam a CoP-nak, kábé minden egyes PDA csippanásra (pl. kapok egy üzit, hogy Zatonba a személyes tárolóládámba a stalkerok bepakoltak néhány eü. pakkot hálából amiért felkutattam az eltűnt csapatot) kapkodok a telefonom után, hogy nem jött-e SMS. Most meg ugyan már nem használom az MSN-t, de ott is az ismerősök bejelentkezésének hangeffektje ugyanolyanra volt állítva, mint amikor a Stalkerban a PDA jelez, hogy valaki a közeledben van.

elmondanád melyik könyvtárban van ez a hangfájl. Sokáig kerestem de nem találtam.

Azért nem találtad valószínűleg, mert egy speciális program kell hozzá, ami a játékhoz tartozó állományokból kitömöríti a hangfájlokat. A progi neve: STALKER Data Unpacker, és ha minden klappol, akkor innen le tudod tölteni (bár nem próbáltam ki a linket, de bízom benne, hogy műxik): http://games.softpedia.com/progDownload/STALKER-Shadow-of-Chernobyl--Download-14703.html
Ezek után a játék gamedata.db1, gamedata.db2, gamedata.db3 stb. fájljait ki tudod vele csomagolni, de szeretném felhívni rá a figyelmedet, hogy vigyázz, mert sok szabad helyet igényel a vinyón! :!:
Az a fájl, ami elvileg neked kell, ha minden igaz, akkor a gamedata.db5 fájlban keresendő, és kitömörítés után a \gamedata\sounds\device\pda útvonalon lesz megtalálható, ott a pda_tip.ogg nevű fájlt keresd, valamint a \gamedata\sounds\detectors helyen a contact_1.ogg nevű fájlt.

Jó kis Zóna hangulatot csinál mobil alá bevarrva! :D

És kapod tőle a munkát hogy vadászd le a szomszéd kutyáját.

Kimmuriel":192vpz3q mondta:
...Most meg ugyan már nem használom az MSN-t, de ott is az ismerősök bejelentkezésének hangeffektje ugyanolyanra volt állítva, mint amikor a Stalkerban a PDA jelez, hogy valaki a közeledben van.

Ezt anno én is megcsináltam, a bejelentkező hangot ugyanúgy mint Te, ha írt valaki akkor az PDA-ra érkezeő üzenet hangja volt hallható stb. Csak már nem igazán használok msn-t.

A minap a zatoni és jupiteri stash-ek feltúrása közben épp azon gondolkodtam, hogy ez tiszta geocaching... Én most komolyan kedvet kaptam a geoládázáshoz!

Én egyzser geoztam, jó volt, de tényleg időigényes dolog.

én olyan 150 ládánál hagytam abba,faternak nagyon sok most a munkája,viszont az ofőm szokott szervezni túrákat arra el szoktam menni,a múltkorin is 8-an voltunk :D

Megy ám az elkaélandozás! Kénytelen leszek még több szénmosós képet idenyomatni. Van még vagy 70 új!!!

Vissza
Top Alul