Az Én Zónám

azok a viharok dúrvák amik nyáron vannak nagy meleg után és nepfelkelte előtt az ég olyan szinben pompázik.... hogy dúrva

BLOWOUT!!! BLOWOUT!!! fogatlan

DSCN0920_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSCN0923_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bedöglött a gépem, kellett neki egy kis idő mire helyrepfoztam.... Szal a képek amit megígértem lesznek csak picit később :? Szerencsére a telóról még nem töröltem őket! :lol:

Kanyhalos":1gqai7aw mondta:
Sajnálhatjátok, hogy nem hallgattatok rám!
Most tértem vissza Csernobilból egy csomó tapasztalattal gazdagodva!
Bizton állíthatm, hogy vannak kint mutánsok, ezt a kép is bizonyítja, amit csináltam. Meg is támadtak.

chnppkanyhalosab0.jpg

Mondhatom, az ukránok eléggé bunkók voltak.
Kijevben az utazási irodában valami Sidorovich tahóskodott velem, alig akart az ajtón kiengedni.
Meg folyamatosan valami Strelokról beszéltek, én meg nem értettem ki az. Aztán rájöttem, hogy nálunk ez amolyan "sehonnai bitang embert" jelent, szóval engem neveztek el így. Végig csavarokat dobáltak előttem, de azt nem mondták meg miért, tök idétlen volt.
A túra végén meg valami hatalmas kifényezett, megkövesedett, nagyon gyökér kávéautomatára mondták azt, hogy teljesíti a vágyaimat.
Egyből a pin@'ra gondoltam, erre a kávéautomatából kirepült egy vaspohár, ami úgy tökön vágott, hogy most már biztosan mutáns ivadékom lesz.

Szóval ez Az Én Zónám! :D

ÁLLATI JO KIS SZTORI:):)

jo sak azért krédeztem mert egyáltalán nem stalker-es hanem szép képek amiket apámmal nyáron fuvar közben csináltam és nem akarok OFFolni mert elvégre is nem Stalker témához kapcsolodik de nagyon szivesen megosztanám veletek ha szeretnétek....

a legelső az úgy néz ki mint a cod 4-ben az ucscsó pálya :) (egyébként szép képek )

Kösz.Igen hát én is probálom elsajátitani a fényképezés technikáját igaz egyenlőre csak N70-es teloval de néha igyis olyan jo képeket tudok kameravégre kapni hogy még igyis örülök neki:):)Azt tervezem hogy majd veszek egy jo fényképezőt és akkor már ilyen ZONÁs képeket is tudok talán csinálni hisz itt nálunk a közelben valahol Ujpalotán van valami elhagyatott korház féleség majd lehet hogy meglátogatom:):)

Vissza
Top Alul