Az Én Zónám

A videót láttam de a szöveget nem értem. Ez rendes játék közben előfordul? Úgyértem mod nélkül.

STALKER - Shadow of Tiszaújváros :lol:

TVK Rt. - Stancia2 :lol:

tvk2.jpg

Tegnapelőtt az egyik tv csatornán (Discovery agy NatGeo) volt egy műsor, ami Pripjatyban és környékén készült. Egy kis stáb elment megnézni a területet. Ahogy mászkáltak a városban, vártam, mikor ugrik elő egy kutya vagy vaddisznó. És a disznók megjöttek. Ott kóbászolnak fel-le a terepen, nem félnek senkitől. Egy apóka bringával ment arra(az út teljes szélességén), amiről egy majd 2 méteres nyelű fejsze lógott ki hátul. Megállították, elmesélte, hogy azért kellett ekkora nyelet csinálnia, mert a vaddisznókat nem tudja másképp távol tartani magától...

Egyébként vagy 300-an visszaköltöztek a környékre, ott élnek a lezárt területen belül. Van, aki már 20 éve és nincs semmi baja...

A város lakóinak úgy 15 km-re a lezárt övezettől építettek egy másik várost, ott élnek. Az erőműben dolgoznak: szedik széjjel, sugármentesítenek, stb... Élik a maguk életét. Szerintük a vodka kimossa a szennyezést a szervezetből. Állítólag sokan vannak, akik szeretnének ott dolgozni.
A stáb elment a polgármesterrel gombászni az erdőbe. Évek óta szedi a gonmbát. Mintát vettek, megvizsgálták, 8-szoros sugárzást mértek benne a megengedetthez képest. de nem érdekli. Ha eddig nem ártott, már nem fog. A piacon ott a detektor, még az első 4-5 évben használták, azót csak a kósza külföldiek esnek be az ajtón néha...

Jólenne tudni a címét az ilyen dokumentumfilmek engem is érdekelnek!
Nekem csak 3 van meg:

-A Csernobili Csata (The Battle of Chernobyl)
-A Csernobili Robbanás (Disaster at Chernoby)
-Csernobil A Saját Szemünkkel

Ha valakinek eseteg van még ezeken kívül szívesen csereberélek.
Illetve ha valakit érdekel bármelyik szóljon és szép lassan feltolom tárhelyre.

nekem van valami expedíció is de lehet hogy az ugyanaz mint amit utoljára írtál

a file név az hogy csernobil_2005_MNT_45perc_320*240_hu

de az elején az van hogy csernobil saját szemünkel szal biztos az ?

a battle of chernobyl neked milyen nyelvan van meg ?

Vissza
Top Alul