Az Én Zónám

A múlt héten én is megtaláltam a környékemen a stancia2-t :D :
my_zone_070601_01.jpg

my_zone_070601_02.jpg

Ha bevállalnánk a Csernobil túrát, akkor lenne egypár "Az Én Zónám" képünk.... 8)

van nálunk egy zsír gyártelep, be kéne lógni, mer lekerítették tavaly... bár lehet be engednének fotózni

Sajnálhatjátok, hogy nem hallgattatok rám!
Most tértem vissza Csernobilból egy csomó tapasztalattal gazdagodva!
Bizton állíthatm, hogy vannak kint mutánsok, ezt a kép is bizonyítja, amit csináltam. Meg is támadtak.

chnppkanyhalosab0.jpg

Mondhatom, az ukránok eléggé bunkók voltak.
Kijevben az utazási irodában valami Sidorovich tahóskodott velem, alig akart az ajtón kiengedni.
Meg folyamatosan valami Strelokról beszéltek, én meg nem értettem ki az. Aztán rájöttem, hogy nálunk ez amolyan "sehonnai bitang embert" jelent, szóval engem neveztek el így. Végig csavarokat dobáltak előttem, de azt nem mondták meg miért, tök idétlen volt.
A túra végén meg valami hatalmas kifényezett, megkövesedett, nagyon gyökér kávéautomatára mondták azt, hogy teljesíti a vágyaimat.
Egyből a pin@'ra gondoltam, erre a kávéautomatából kirepült egy vaspohár, ami úgy tökön vágott, hogy most már biztosan mutáns ivadékom lesz.

Szóval ez Az Én Zónám! :D

én a pinyőben (vagyis pince) most találtam egy csavart pont olyan mint amit dobálgatunk. Egyébként nem furcsa, hogy cask mi dobálhjuk azokat a sz.ros csavarokat? :D :twisted:

Itt a Cordon elején lévő katonai bázis, az életben:

"Attention! You entered the secured perimeter of the ecological disaster zone! Turn back immediately, because the rifle shoot on sight!
We're trying to protect you from the Zone, not the Zone from you!"

thezoneentrancezf6.jpg

Nos, sikerült képet csinálni, Freedom Base :) :
berehove_070621%20(0).JPG

Még a megfigyelőállások is megvannak (félnek a Dutytól :D ):
berehove_070621%20(6).JPG

ZoneMobil :D :
berehove_070621%20(2).JPG

Láttam pár (vak)kutyát meg egy vámosnak álcázott Bloodsuckert... szóval a mutánsok is megvannak még :D :D :D .

by SE K750i

Vissza
Top Alul