hispan1":30xjustd mondta:
Én törekszem majd a 2/2 változat megvalósítására :)
Exosceletonban nem lehet sprintelni, ez azért nagyon nagy hátrány. btw nekem 1. sor 5. tetszik a legjobban :)

Erre gondoltam:
10897917111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Más: miért nem találom az oldalra feltöltött avatarokat? :roll: Ill Prohardverre kéne egy új avatar, ha van valakinek ehhez hasonló plz linkelje be:
http://kepfeltoltes.hu/070303/5322353911_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

pYura":2y8jv4dh mondta:
hispan1":2y8jv4dh mondta:
Exosceletonban nem lehet sprintelni, ez azért nagyon nagy hátrány. btw nekem 1. sor 5. tetszik a legjobban :)

De gondolom ezt kompenzálja azzal, hogy erősebb fegyvert tovább tud cipelni és maga az ember is erősebb...

Egyébiránt kész a 2. avatar galéria.

hispan1":2ab4o4e2 mondta:
pYura":2ab4o4e2 mondta:
hispan1":2ab4o4e2 mondta:

De gondolom ezt kompenzálja azzal, hogy erősebb fegyvert tovább tud cipelni és maga az ember is erősebb...

Egyébiránt kész a 2. avatar galéria.

Falloutban így volt, de itt szerintem nem fogja növeli a teherbírást... majd meglátjuk :)

Amúgy tisztában vagyok vele, hogy nem lehet olcsó dolog egy ilyen rásegítő rendszer, szóval bízom továbbra is az izomerőben. :)

Miért nem találom még mindig az avatarokat? sír1 Link plz.

Linkeltem volna, ha lehetne. AMúgy profilba bemész és ott a lap alja felé avatar galéria és ott a legördülő menüből választhatsz galériát (2 van).

akár képröl is meglehet ismerni egy mást de nagyot dob a fórum hangulatán eljen

Vissza
Top Alul