Autók és egyéb keréken közlekedő járművek

hát ferrarihoz se juthatsz hozzá simán hiába van rá pénzed :D

Ha valakinek arra kell kocsi hogy azt rendszeresen használja pl munkába menésre vagy akármire akkor felesleges a mercire vagy bmw-re költeni mert sokba kerül és a magyar utak csak leamortizálják ezek a kocsik nem magyarországra készülnek.Erre itt a skoda suzuki meg az egyéb alkategória.
Bár a mercinek is van oylan kategóriája ami a magyar útra is kiválló de ha mercedest vesz valaki akkor az biztos hogy hátsó szándéka is van max annyi hogy nézzétek én mercivel járok ti meg skodával stb.

háde lol ha az ember meg akar halni akkor azt lehet gyalog is nem kell 400km/h vel felragadni egy oszlopra, elég ha kisetál az ember egy avtó elé és slusz-pasz nem kell miliókat költeni meregdrága tütükre. szép és jó hogy ilyen is létezik de az autók feléről most hallotam először vagy azt hittem hogy már nem létezik (Maybach).
De hamár autó akkor legyen Nissan és Skyline
Nissan%20Skyline%20R34%20GTR.jpg

Nemtudom, nekem minden álmom egy Nissan 350z. Jó, hát a Maybachot is elfogadnám, csak nemtudnék tényleg ezeken az utakon vele mit kezdeni.. Bp környékén utaztam, és látom hogy kanyarodik le az egyik házból egy Lamborghini Gallardo vagy a tököm tudja melyik Lambo, de halljátok, hogy az milyen szenvedéssel tudott onnan lejönni, mivel magasabban volt a hely ahonnan lejön, mint az út, hogy kész csoda, hogy nem ért le az allja. :lol:

Hehehehe!Ez tetszett.Az ültetett "ótó",ugyebár.Láttam itten egy valamiféle olasz autót-talán Fiat volt azt hiszem-kiglánczolva,feketített üveg benne,meg egy erőmű által megtáplált hangtechnika,ami szólt belőle,amolyan "bömm-bömm nyúl" módjára.(Tücc-tücc-bömm-bömm-zsákkunzsákkk!)a lakóhelyemen.El is ragadtatta magát a tulaj,bőgette,ment vele mint állat.
Kérdem én,mire való ez?Nem értem.Egy ilyenforma megültetett verdával,ha megütöd az alvázat,akkor mi történik?

a kocsog PLS Don'T HOTLINK gggggggggg ááá dühös2 csan azért is:
Nissan_Skyline_R34_GTR_front_quarter.jpg

motorháztetö alatt:
Nissan_Skyline_R34_GTR_engine.jpg

interior:
Nissan_Skyline_R34_GTR_interior.jpg

Ja,hát úgy nekem is van.A Burago-gyüjteményem egyik másik tagja...

Neeem nincs nekem Lamborginim. Hogygondoltátok? :D :D :D
Csak szeretem őket. Játékban van max :!: :D :D :D

Jóóó, bevallok mindent csak ne bántsatok!! Van egy lamborghini Gallardom, egy Hummer H3-am, egy Mayba...... Jaj, nem engem vallattok :?: :D :D :D :D

Vissza
Top Alul