ASVA Áldatlan tevékenysége

pl a nagyobb torrent oldalak is megérezték ( Moobs,Majomparádé satöbbi...)
még a tesom szervere is leállt 2 napra mert gáz volt az egésszel... :?

nCore kitartott az első hullámban, de most nem volt elérhető 2 napig (illetve héna igen, néha nem). Állítólag maguk álltak le, hogy ne húzzák be a szervert, most az van kiírva az oldalon, hogy adatkarbantartás van, hamarosan reload, ezt az infót juttaták el az asva.info weboldalra is, szóval nagy gond nem lehet.

De nekik legalább van eszük, ha látják, hogy gáz van, egy kicsit offba teszik magukat, aztán mondanak valamit, amiről mindenki tudja, hogy nem igaz (mert a karbantartásokat mindig előre bejelentik, precízek), de azt is tudják, hogy ez az ára az egésznek.

szal most eléggé keményített felügyelet van az egész neten kutatják nézik a dolgokat...
olvastam olyat, hogyha van egy szervergépre net kötve akkor vaélahogy meg lehet ugy változtatni az ip címet, hogy a netszolgáltató ip-jét aja ki... szal ha mondjuk egy soproni srác ezt megcsinálja akk hiába akarják megtaláli ip alapján max kijukanak a T betűs vállalat épületéhez...

Semmi aktuális, csak tetszik ez a kép: meghajol

lost_bH%20copy.jpg

De ez akkora hüyleség mi az hogy nincs rá törvény?

Elvileg(én nem tom szal ha hülyeség akkor világosítson fel vki)
a szerverek amin ezek az oldalak mennek valamiylen kiszolgálón keresztül jutnak ki a netre és a júzerek így találják meg az oldalt.
Tegyük már fel egy álcázott zsaru beregel az oldalra és megbizonyosodik róla hogy torrent akkor a a kiszolgáló amin eljut a netre simán blokkolhatná a kapcsolatot.

Meg ha most erre nincs törvény akkor nincs warez se mert ha letöltök 10ezer játékot simán ráfoghatom hogy vettem.
Hogy bizonyítaná az ellenkezőjét?
dobozzal se mert azt is le lehet tagadni akátmivel.

mellesleg valami olyat halottam hogy ha saját használatra kell a cucc (szal nem árulod , nem írod ki ). akkor abbann van legalitás is....

ilyen álcázott dolog meg biztos nem lessz mindenki tuudja hogy van torrent ha akarják ip cím alapján rájuk küldhetnék a kommandót... de nem teszik .

hogy bizonyítsd hogy eredeti a játék természetesen számlával vagy blokkal :wink:

és ha elvesztetted a számlát akkor se tudnak mit tenni. :D

meglehetne fékezni ha a net úgymond korlátozottab lenne.

Murder3 ez kicsit megint olyan álomvilág: elvesztettem a dobozt, de ez egy öncélú másolat, de sajnos számlám sincs. Tudod az ilyen ügyekben egy bíró dönt, aki nem hülye. Fogja a joggyakorlatot, keres egy precedenst, vagy ha nincs, csinál egyet és ítélkezik. Lassú a törvényalkalmazás, de nem hülye.

A torrentes dolgokat, hogy miért nem kapcsolnak le torrent szervereket, stb, megbeszéltük, többen is elmondtuk a torrent topikban, nem értem, hogy jön ez ide.

Bocs az off-ért de ha van tanúm hogy volt eredeti cuccom akkor a biró elmehet a pottyantósba ja és számlát bármikor utólag is lehet szerezni de hát minek hogyha mindenem legális :D .

Meg amúgy se érdekel senkit hogy eredeti e vagy se mert ezt szabályozni nem lehet.
Főleg így ahogy most állnak a dolgok.

Bocs Hispan de mivel előttem ez a téma ment azért írtam azt.

Igen, 2007 végén ment előtted egy téma, ami nem is pont ez, és te amúgy is minden arra hegyezel ki, hogy mi illegális meg mi nem. OFF vége.

Tényleg az a vicc a dologban, hogy lefoglalunk ilyen szervereket, elvan velük a szakértő pár hónapot, de ha van eszük az üzemeltetőknek, akkor nincs rajta jogsértő tartalom... Ha születik is feljelentés, az ügyészség visszadobja, mert nem megalapozott... De azért jól elvannak... Szerencsére azok az oldalak, akik külföldön tartják a szerverüket, nem veszélyeztetettek.

Vissza
Top Alul