Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
(Igen,sajnos muszáj a szóbeli figyelmeztetést is írásban rögzíteni ,pusztán annak okán,hogy a tisztelt szülő is lássa,tudomásul vegye. Mivel igaz az,hogy a szó elszáll, az írás pedig megmarad, így lehet mire hivatkozni. Másfelől pedig etikus,ha a tanár kolléga betartja a fegyelmezési sorrendet,tehát nem azonnal írásbelit ad,hanem szóbelivel kezd. Nyilván azért az elkövetett vétség jellege is definiálhatja a vonatkozó szankciók jellegét, amit a tanárnak minden esetben mérlegelnie kell! Én legalábbis nem szívesen büntetek,de ha teszem,akkor ésszerűen,és nem dühből,haragból. Ennek ellenére megtörténik,hogy kihúzzák a gyufát a gyerekeim,és annak én sem szoktam örülni. De minek is magyarázom ezt,hisz a fórumozó társaim többsége testközelből érti,érzi a saját bőrén a suliban folyó "paranormális" jelenségeket! )