Asszociáció

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
felreirt cim

az eddigi osszes diakomon mas utca volt, a hazszam az stimmelt de az utcat teljesen elirtak. nem csak egy betut hanem oan utcat nyomtak ra ami nincs is Szentendren.

Vissza a feladónak
Nekem meg annyira gyorsan gépelhették le a címet hogy a mostani diákomon az utcanévtől a házszámig szinte minden karakter össze-vissza lett legépelve :D

belyeg

hat 9edik utan kotloztunk ki utoljara 8ba kaptal ra belyeget aztan 9ikbe azt mondtak h iden mar nem kapunk hanem vmi ujfajta kartya lesz

"Nyitott vagy a kelnorimra!"

/T'ilc/

Egyébként ezek amiket leírtatok nem egyedi dolgok! Én tapasztaltam olyat is,hogy egy tanulómnak a neve teljesen el volt írva , így a megkapott személyi igazolványán, a naplóban és az anyakönyvben még csak véletlenül sem egyezett!
Volt egy hasonló eset,amikor egy másik gyerekemnél maga a szülő-anya- nem tudta,hogy mi a vezetékneve igazándiból a gyermekének. Ez komoly!!! Vannak ilyenek.

wow=Wolrd of Warcraft

nah hát még iylen sz@r játékot már bocs de tényleg az én elkezdtem játszani de meguntam k**** gyorsan nincs mit élvezni benne haver szerint jó. De mondtam h függő leszel és felesleges idő pazarlás sztem. De tok embereket akik 30e Ft is kidobnak h vip kari legyen meg stb és ráadásul tört szerveren.

( . ) ( . )

h azta jatekot en mennyire utalom, enis csak egyszer probaltam ki fel oran keresztul de utana toroltem is le. megmaradtam az L2-nel az legalabb erdekes volt. de azt is csak HR-en jatszottam mert kulonben nagyon sok ide kellett volna.

idegesítő ábrák

Vic: a wow-béli pályafutásom 10 percig tartott , nemtum mit szeretnek benn az emberek ,dehát kienk ez kinek az ..

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul