Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nyíregyházi piac Békésen sétálok a sátrak között, amikor a szemem sarkából megpillantok egy kínai árust... sejtem, hogy mi fog történni, ám képtelen vagyok visszafogni az ösztöneimet. Szemgolyóm megmozdul, majd lassan a kínai portékája felé veszi az irányt. Egy izzadságcsepp legurul az arcomon, a kínai merev szemmel figyel. A közeli kislány felbont egy spriteot, majd lassan inni kezdi. Nyár van. A szemem lassan az áru felé fordul. Tapintható a feszültség. A szemem eléri a portéka irányát, majd... MITECCIKKÉNI, MITECCIK? TECCÉK OCCOÉ KICI OCCÓ KARORA! Erre számítottam. Elindulok, mit indulok, lélekszakadva futok, a most már az egész kínai banda elől, akik úgy tűnik, csak bennem látják a potenciális vevőt, mert mindegyik rám akarja sózni az eladó tárgyait. Elérem az autómat, kulcsommal a zárban matatok. Ajtó nyílik, motor indul, én már megyek is. Ismét megtörtént... Bocsi az agymenésemért, azt meg kellett osztanom valakivel. Remélem, nem lesz belőle baj