Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Van a faluban egy park. Egyszer egy haverom elkérte a biciklit, hogy majd megy egy kört vele. A parknak van egy dombos része, meg el van helyezve pár pad is benne. Elkezdett jönni a partról lefelé, pont szembe egy paddal. Ordítsa nekem "Hogy lehet fékezni?" Megjegyzem, az volt a világ legegyszerűbb dolga, csak a pedált hátra kell nyomni . Az ügyetlen meg nem tért ki, hanem azon ügyködött, hogy megtalálja, hogyan kell végez. Addig-addig még nekiment a padnak.
A pad előtt volt egy bokor. Na, oda szát be a gyerek.
engem egyszer egy haverom szemendobott seprűvel. ahogy lepattintotta szemenvágot a nyele engem...másnak jégkorongközbe a bottel csinált hasonlót...de még van 2 szemem
Az osztályam bűnei a 2008/2009-es évben:
3 ablak betörése
2 neon széttörése
1 sérült neon
1 asztal lábának letörése
1 szék lábának megrepesztése
20-30 közötti verekedés (2 folytogatás, 5 véres)
1 játszótér szétverése 10000 dináros (35000 forint) kár
1 labda
1 bicikligumi
20-30 közötti beszámoló (írók,költök) teljes megsemmisítése
2 óra (erre nagyon büszke vagyok, az egyiket szétvertük, lett véve egy másik, azt kinyírtük 3 nap alatt)
5 osztályfőnöki
1 osztáytanácsi
10-50 közötti kiugrások az ablakon
3 ablakon való kilökés (A kilökött mindig én voltam )
stb.
Mi a magyart meg a fizika/kémiát utáljuk. A magyarral már kezdetek óta gondok voltak, elbasz mindent, aztán meg minket szid, hogy az nem is úgy van. Például, fel volt adva az olvasmány a tavaszi szünetre(itt ilyen is van) mindenki elolvasta, aztán meg ugat, hogy nem is az volt feladva. Év elején leírtuk, hogy milyen sorrendbe lesznek olvasva. Aztán múltkor megszoppattuk. Fel volt csesződve, hogy ne tanuljuk meg a főnévi igenevet meg a többi baromságot. Beszélt az osztályfőnökkel, nyafogott nála(Kölönben nő a magyar tanárunk) meg szidott minket. Aztán azt mondja, hogy bezzeg a hatodik osztály tudja, menjük át hozzájuk és kérdezzük meg! Csak arra nem számított, hogy én azt mondom " Na, gyerünk át!" Át is mentünk! Kérdezem az első gyereket:
"Tudod-e mi az a főnevi igenév?" Goldolkozik: "Nem!" Megkérdezem a másodikat: "Te,tudod-e?"
"Nem!" Erre a tanár is megkérdez egyett (biztos a legokosabbat, az bisztos tudja) de az is azt mondja, hogy nem. Aztán sírva rohant ki! Persze mert én rohadék vagyok, utánna ordítom: Mondjon le! Mondjon le!
De várható volt az ellentámadás, pár nappal később elkezdett fenyegetődzeni, hogy szól a nagy fejeseknek és mindenkit kirugat. Erre mindenki véget vettett a lázadásoknak. Persze, én nem!
semennyi
Putiteng: te 5 osztályfőnökit kaptál vagy az egész osztályban annyi volt :roll: :?:
idén asszem 3 osztályfőnökit kaptam szóbeliből 2-őt vagy 3-at tavaly asszem 4-et vagy 5-öt kaptam