Asszociáció

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
én csak azt aki szivat

hát akkor ezt sasoljátok: angollal kezdtem, emlékszem hogy a lustaságom miatt a 2 év végén felmentettek angolból, át mentem egy másik suliba ahol csak német volt, rühelltem is mint a szart, 4 ivég, elballagtam, most közép iskolában át kérettem magam angolra, és 4 es vagyok..

Marked One

Scarecrow":27qbaazn mondta:
én csak azt aki szivat

hát akkor ezt sasoljátok: angollal kezdtem, emlékszem hogy a lustaságom miatt a 2 év végén felmentettek angolból, át mentem egy másik suliba ahol csak német volt, rühelltem is mint a sz@r, 4 ivég, elballagtam, most közép iskolában át kérettem magam angolra, és 4 es vagyok..

Heh, nálunk a német az osztályfőnököm, már el van minden rendezve a ballagásra, és nyafog, hogy mi miért nem csinálunk semmit. A legnagyobb poén az volt, amikor szülőin elkezdett ríni. :)
A magyar az nem rossz, csak egy kicsit gyogyós. Kiakad mindenért, meg mindig elvan az oktatásügyi minisztériummal.
A fizika/kémiáról annyit, hogy igazából magyar tanári diplomája van, + észrevehetően pedofil. :?

"Lidérckocsonya"

De amúgy sokkal feelingesebb a könyvben leírt zóna, mint a játékban megalkotot.Szerintem túlságosan kiszámítható lett.Szemmel látod az anomáliákat stb.De a könybeli zónában pedig nem látod, sőt valahogy amikor olvasod és odaképzeled magad valahogy él benned a félelem az ismeretlentől, amit a zóna testesít meg.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul