Asszociáció

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Tamás bááá(volt tesitanarom)

kedvencunk az h volt h tornasor aztan elkezd szamolni: egy, ke,har,ne bemegy a kondiba a tobbi marad a terembe futni

távolugrás

egyszer az egyik haverom úgy ért földet ugrás után hogy eltörte a lábát és a mentő vitte el :D

homokozó

(Scorpius: úgy tűnik a haverod megszívta egy kicsit , nekem egyik haverom játszótéren tőrte el a lábát leesett valami hintaféléről és az eész nyarat gipszben töltötte :D )

tolvajok

egy haverom meg anno 3ikban felakart ugrani egy betonpatkara ami oan felmeteren volt csak volt egy kis gond tul kozelrol ugrott es beleakadt a ballaba a betonpadkaba. a bor szepen feljott a csontig ezt mind egy 15 fos napkozicsoport kozepen. az sztk kozel volt szoval nem lett nagyobb baj. a masik erdekes dolog egy masik osztalytarsammal tortent 8ikba: karateversenyen volt es kapott egy rugast a konyokere amitol az eltort es fel even keresztul gipszben volt. a harmadik esetbe enis benne voltam foszerepkent: haverom leugrott egy nagy zsamolyrol en meg epp arra futottam es neki mentem amig a levegobe volt. a bokanal levo labcsont lecsuszott a bokajaba. es csavarokkal kelett ujra rogziteni

Dzsontravoltázás!

(Helyszín:Szeged,alsóvárosi Tóth-vendéglő.Időpont: a múlt század; 1988 áprilisa.Nem tudom létezik e még a megnevezett vendéglátóipari műintézmény ,de.amikor még a felsőoktatás aktív résztvevője voltam,gyakran látogattuk,eszegetés,iszogatás céljából.
Volt egy félbolond öregasszony,aki kéregetett ott,s ha kapott némi aprót,akkor a fenti színész-táncos,mifene mozdulatait utánozta,teszem hozzá full részegen.No,ez volt a dzsontravoltázás".Nagy volt a sikere. :lol: )

Ál/Arc

aki tudja miez az tudja aki nem annak van link:http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=140

Avarseprés,lombszívózás!

(Tudod,mikor szívózol a lehullott falevéllel,az meg veled!)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul