Asszociáció II [aktív]

A legarcátlanabb fiatalkorú kriminális jellemek verbális biztatása és mentális megerősítése egyes jóhiszemű,vagy gyakorlatlan ,esetlegesen problémakerülő-és vagy-megfélemlített pedagógus részéről, azon célból,hogy azok nyugodtan folytassák aljas,erőszakos,megfélemlítő és arcátlan cselekedeteiket a csendes , védtelen- konfliktuskerülő és introvertált- adott kényszerszülte összezártságból alakuló csoporton (például az alapfokú és középfokú tanintézmények osztályaiban,esetlegesen a kollégiumi elhelyezés következményeképpen, hazárd jellegű formációkban) belöli társaikkal szemben,azonban olyan álszent módon,hogy a látszólagos-mindamellett erőtlen és teljesen hatástalan- figyelmeztetést kimondó felnőtt személye semmiféle lehetséges erkölcsi avagy törvényes felelősségrevonásnak ne lehessen kitéve,ezáltal a következményeket másra hárítsa.

(És tessék nekem elhinni,VAN ILYEN! Nem is kevés!) dühös2

Tökéletes meghatározás.

Igen,pontosan. Ezért most kaptál tőlem egy osztályfőnöki dicséretet! :o

Egy német kém ül a második világháború kellős közepén egy amerikai bárban,oldalán egy csinos szőkével,és rendel.
Mégpedig Martinit,mert miért is ne.

Two Martini, please!-mondja,mire a pincér azonnal visszakérdez: - Dry?
Azonban a kém megfeledkezve inkognitójáról és a pincér látszólagos értetlensége okán,dühösen felordít:- Nein, zwei!

pc: szellemileg hátrányos helyzetû

A CIA tökéletesen kiképez egy kémet, majd ledobják Oroszországban. A kém elindul, hogy ellenõrizze milyen
az álcázása. Bemegy egy kocsmába, kér egy balalajkát, félóráig játszik és énekel orosz népdalokat, majd megkérdezi a kocsmárost:
- Elhiszed, hogy orosz vagyok?
- Nem!
A kém kér fél liter vodkát és egyben lehúzza.
- Mostmár elhiszed, hogy orosz vagyok?
- Nem!
- De miért nem?
- Mert néger vagy!

Az ember tudásvágyának és alkotókészségének az eredménye.
Ezt a viccet kicsit másképp, de ismerem. :D Ott beépült az orosz favágók közé.

Vissza
Top Alul